O peruk ve makyajı bana yapsalar ben de güzel olurum. Kandırmaca bunlar, kanma sakın. Diğerleri çoktan kanmış.
Yani ben de 2D severim ama 3D bir başka oluyor. Sıcaklık, koku ve ne bileyim SPACE içinde doldurdukları alan çok değerli...
O peruk ve makyajı bana yapsalar ben de güzel olurum. Kandırmaca bunlar, kanma sakın. Diğerleri çoktan kanmış.
Yani ben de 2D severim ama 3D bir başka oluyor. Sıcaklık, koku ve ne bileyim SPACE içinde doldurdukları alan çok değerli...
Net keselerim. Hatta keselemeyi bırak, kese bile olurum.Bu hanımefendi keselenmeye ihtiyaç duysa keseler misin dürüst ol?
Çok geç, kandım bile. :/O peruk ve makyajı bana yapsalar ben de güzel olurum. Kandırmaca bunlar, kanma sakın. Diğerleri çoktan kanmış.
O kadar değil ama gömleğine yaptığı işkenceyi bitirmek isterim.Net keselerim. Hatta keselemeyi bırak, kese bile olurum.
Ben hazır elim değmişken gömleği bile keseleyebilirim. Hiç problem değil.O kadar değil ama gömleğine yaptığı işkenceyi bitirmek isterim.
Ah ah bu işi biliyorsun sen... Çok kurnaz bi adamsın.Ben hazır elim değmişken gömleği bile keseleyebilirim. Hiç problem değil.
Chainsawman konusunda Grand Blue referansı, araya Punpun ve Berserk'i de katın ben siteyi kapatayıp çıkayım
Buradaki tayfa zaten hepsini seviyor.Chainsawman konusunda Grand Blue referansı, araya Punpun ve Berserk'i de katın ben siteyi kapatayıp çıkayım
İçersi gözükmüyor ama haklısın.Güzel bir içerik