Üye silindi 1004
İşte düğme zorlamak dediğim şey tam olarak bu... Kötü oldum günüm kötü geçecek... Uiuiuiuiuiuuiuiuiuiuiui!!!
Moderatör tarafında düzenlendi:
İşte düğme zorlamak dediğim şey tam olarak bu... Kötü oldum günüm kötü geçecek... Uiuiuiuiuiuuiuiuiuiuiui!!!
Normalde Cosplay falan pek ilgimi çekmez de yapan kadın güzel yapmış. Cidden böyle olurdu gerçekte. O şıllıklığı, dominantlığı veriyor..İşte düğme zorlamak dediğim şey tam olarak bu... Kötü oldum günüm kötü geçecek... Uiuiuiuiuiuuiuiuiuiuiui!!!
Bunlar Romcom yapmıyor mu laNormalde Cosplay falan pek ilgimi çekmez de yapan kadın güzel yapmış. Cidden böyle olurdu gerçekte. O şıllıklığı, dominantlığı veriyor..
Umarım yanında Fire Punch da açıklanır.
diyecek başka lafım yokBoş seri. Testere şeytanı köpekle anlaşıyormuş da testere adam oluyormuş falan, ya bırakın. İki meme avuçlamak için herşeyini satar bu Denji ergeni.
Sen sanki satmazsın...diyecek başka lafım yok
Yolda.Animesi yok mu serinin?
Hadi ya gelip "Rifulcum banyodayken sırtımı keseler misin?" dese kolların kopana kadar keselersin. Bilmiyoruz sanki...
İnsanlık ölmedi ya, keseler tabi.Hadi ya gelip "Rifulcum banyodayken sırtımı keseler misin?" dese kolların kopana kadar keselersin. Bilmiyoruz sanki...