Üye silindi 1004
"Keselerken yorulmuşsun beyim al şu suyu iç soluklan" dese ve kocaman bir bardak su doldursa küvetin içerisinden içmez mi? @Rifulİnsanlık ölmedi ya, keseler tabi.
"Keselerken yorulmuşsun beyim al şu suyu iç soluklan" dese ve kocaman bir bardak su doldursa küvetin içerisinden içmez mi? @Rifulİnsanlık ölmedi ya, keseler tabi.
İyilikten maraz doğarmış işte, iyi niyetle yapılan şeye fesat bakanlar varİnsanlık ölmedi ya, keseler tabi.
3d bir varlık ile temas edeceğime Gambino ile yağlı güreşe tutuşurum daha iyi.Hadi ya gelip "Rifulcum banyodayken sırtımı keseler misin?" dese kolların kopana kadar keselersin. Bilmiyoruz sanki...
Hatır için çiğ tavuk bile yenir, su mu içmeyecek... Afrika gibi kurutur."Keselerken yorulmuşsun beyim al şu suyu iç soluklan" dese ve kocaman bir bardak su doldursa küvetin içerisinden içmez mi? @Riful
İnsanlık ölmüş... @William cutting @Aiden3d bir varlık ile temas edeceğime Gambino ile yağlı güreşe tutuşurum daha iyi.
Bu hanımefendi keselenmeye ihtiyaç duysa keseler misin dürüst ol?Yalnız baya güzel olmuş.
O peruk ve makyajı bana yapsalar ben de güzel olurum. Kandırmaca bunlar, kanma sakın. Diğerleri çoktan kanmış.Yalnız baya güzel olmuş.
İnsanlık ölmüş... @William cutting @Aiden
Ponza taşıyla ayak törpüsü bile yapan çıkar.Bu hanımefendi keselenmeye ihtiyaç duysa keseler misin dürüst ol?
Yani ben de 2D severim ama 3D bir başka oluyor. Sıcaklık, koku ve ne bileyim SPACE içinde doldurdukları alan çok değerli...O peruk ve makyajı bana yapsalar ben de güzel olurum. Kandırmaca bunlar, kanma sakın. Diğerleri çoktan kanmış.
Keselenmeyi hiç sevmem ama fena keselerim.