Power favori anime/manga kadın karakterim artık riful, Makima sizin olsun ?Kardeş sevgisi ?
Power favori anime/manga kadın karakterim artık riful, Makima sizin olsun ?Kardeş sevgisi ?
reis fire puch'ı ben de okudum aslına bakarsan ana karakterimiz için iyi bitiyorPower'ın Makima kuçusu olacağını sananlar var... Kadın pragmatist, koltuk altı koklayıcı değil lütfen
Beni o tarikata değil de Pawaya düşünmen yeterSeriden soğucaktım Power döndüğü için... Ama geri gitti ve hikayeyi açık uçlu bitireceği belli oldu. Makima denen cicikleri gömlek düğmesi yıpratan hanımefendiyi tokatladıktan sonra Denji, Dünya’yı gezip Powah bebişini arayacak. Net iyi son. @Riful @William cutting @RocheFelix Makima’nın duş suları sizin olsun. Bize Powah yeter.
Adam çok güzel yazıyor ya... Pawayı baştan sonra mükemmel yazdı çizdi. Öldürdüğü halde ne güzel işledi kızı. Bu saatten sonra Pawa simpi olmayan adam gitsin mavi kimlik kullanmayı bıraksın.Beni o tarikata değil de Pawaya düşünmen yeter
İyi bir Powercıydın. Onlar kaybetti
Salya sümük şekilde kocaman surat çizmeden duyguyu nasıl da veriyor adam.Adam çok güzel yazıyor ya... Pawayı baştan sonra mükemmel yazdı çizdi. Öldürdüğü halde ne güzel işledi kızı. Bu saatten sonra Pawa simpi olmayan adam gitsin mavi kimlik kullanmayı bıraksın.
Deli oluyorum deli. Sade ve durgun olduğu halde duygu aktarımı çok güçlü. Diğer mangakaların bu adamdan ders alması lazım. Powah suratını Denji’nin suratına yasladı diye içim umut doldu. Helal olsun ya. Çiziyor reis.Salya sümük şekilde kocaman surat çizmeden duyguyu nasıl da veriyor adam.
Adam daha 20'li yaşlarının sonunda. Bu ne hızdır yeğenim.Hadi bakalım. Fujimoto umarım arayı açmadan yine güzel bir seriyle geri döner.
Bu mangaka efsane biri yalnız okuduğum kadarı ile. Şu Power okuduğum en başarılı kadın karakter benim için, Denji en orjinal mclerden biriHadi bakalım. Fujimoto umarım arayı açmadan yine güzel bir seriyle geri döner.