Hele şu resimde yine sıçtık dedim kendi kendime. Sonrasında Moskova'dan, St petersburg'a giden trendeki Katarina gibi bir hatun çıktı.Reze'yi düzgün okumasam patlıcanı var sanardım.
Son düzenleme:
Hele şu resimde yine sıçtık dedim kendi kendime. Sonrasında Moskova'dan, St petersburg'a giden trendeki Katarina gibi bir hatun çıktı.Reze'yi düzgün okumasam patlıcanı var sanardım.
Resim gözükmüyor ama bildim sdfgsdfhsd Ben Denji yanlayana kadar hala patlıcanspor sanıyordum...Hele şu resimde yine sıçtık dedim kendi kendime. Sonrasında Moskova'dan, St petersburg'a giden trendeki Katarina gibi bir hatun çıktı.
Bazı şeyler kaybedilmeli ki bazı şeyler kazanılsın. Melek İblisinin kalbini kazandı ya ona yetmiştir. Aki büyük kumarbazdır vesselam.Denji bile unuttu Power'dan başka bir şey düşünmüyor artık.
Yalnız Makima Hanım'ı gerçekten seven tek adam buydu. Ötekiler ya abazan ya etki altındalar.
Makima'nın Enayisi
Cidden Makima'ya açıkça hastaydı Denji'den bile kıskanmıştı. Oysa Makima, Denji'yi düşünüp kendine ağza alınmayacak şeyler yapıyormuş. Ah Aki ah aşıkların arasında Oreo kreması oldun....Yalnız Makima Hanım'ı gerçekten seven tek adam buydu. Ötekiler ya abazan ya etki altındalar.
Angel da iyiydi ah öyle femboy'a can kurban ama... Makima'nın bu arkadaşın aşkını kullanması net enayilik.Bazı şeyler kaybedilmeli ki bazı şeyler kazanılsın. Melek İblisinin kalbini kazandı ya ona yetmiştir. Aki büyük kumarbazdır vesselam.
Sen ideolojisi için seviyorsun değil mi?Yalnız Makima Hanım'ı gerçekten seven tek adam buydu. Ötekiler ya abazan ya etki altındalar.
Ben her şeyiyle seviyorum.Sen ideolojisi için seviyorsun değil mi?
Bence gömlek düğmelerini her an kopara bilecek bir şeyleri seviyor. İdeoloji bahane kontroller şahane.Sen ideolojisi için seviyorsun değil mi?
Hee herkes Aki olamaz. Edgy olmayan Sasugay Aki gizli sütyen kopçası açma tekniklerinde ustalaşmıştı... Her şey boşu boşunaymış be Aki!Bence gömlek düğmelerini her an kopara bilecek bir şeyleri seviyor. İdeoloji bahane kontroller şahane.