Göremedim içeriği görünce yorumlayacağım.Bu bölümden sonra utanır mısınız bilmem Sahnelere bakınca duygulandım baya. Çevirisi gelsin de bir de öyle laf ediyim
Göremedim içeriği görünce yorumlayacağım.Bu bölümden sonra utanır mısınız bilmem Sahnelere bakınca duygulandım baya. Çevirisi gelsin de bir de öyle laf ediyim
Bizde utanma olsa duş suyu içemezdik.@Riful @William cutting @RocheFelix
Bu bölümden sonra utanır mısınız bilmem Sahnelere bakınca duygulandım baya. Çevirisi gelsin de bir de öyle laf ediyim
Adam son 2 bölümü Pawa fanları için yazmış. Denji'nin geri dönüşü ile Makima Hanım'ın zaferi daha da kesinleşti. Delirmiş bir Denji Makima Hanım'a zarar veriyordu ama aklı başında bir Denji bunu yapamaz. Yapmaya kalksa bile biraz cilve ile yola gelir.İş bitince Denji Power'ı bulacak, mutlu mesut yaşayacaklar.
@Riful Makimali finalden çok daha güzel. İlk ve tek arkadaşım Denji
Avatarimdaki sahne için yorumun nedir rifulcum :d fena duygusal geldi banaAdam son 2 bölümü Pawa fanları için yazmış. Denji'nin geri dönüşü ile Makima Hanım'ın zaferi daha da kesinleşti. Delirmiş bir Denji Makima Hanım'a zarar veriyordu ama aklı başında bir Denji bunu yapamaz. Yapmaya kalksa bile biraz cilve ile yola gelir.
Kişibe denen moruk Denji'nin aklı ile oynayacak bence..
Kardeş sevgisi ?Avatarimdaki sahne için yorumun nedir rifulcum :d fena duygusal geldi bana
Bitmek üzere, şu an 91 oldu, 100'ü görmez.Bitecek mi seri?
O zaman yavaştan başlayalım bu seriye.Bitmek üzere, şu an 91 oldu, 100'ü görmez.