İftira demekAnketör tarafsızlığını yitirmiştir, kimse sandık başından ayrılmasın. Bu adam mühürsüz oy atabilir.
İftira demekAnketör tarafsızlığını yitirmiştir, kimse sandık başından ayrılmasın. Bu adam mühürsüz oy atabilir.
Kardeşim lütfen toplumu kutuplaştırmayalım, bizim önderimiz her şeyinden sıyrılıp herkese kucak açmıştır. Hepinize yer var gelin.Kata ve Bon rakipler, ikisine birden aynı anda oy atmayın.
Neyse ki o yüce kişilik, seven sevmeyen herkesi böyle kucaklamasını bildi.
Çıkarsa Sanji ile Bon Chan arasında seçim yapmak zorunda kalacaksın amaKata çıkarsa çıksın umrumda değil zaten Yeter ki Bon-chan da çıksın
Ben bir sey yapmadım o konuyla ilgili. Yalnış oy atan bir mod olmalı o hakkı verendaha demin oy değiştirme hakkı tanımışlardı.
böyle olmaz, başta yok de sonra oy değiştirmeye izin ver ama şimdi yine bu hakkı tanıma, olmaz.
Ne demek lan önemli degil. Gif atacam ama sana atmaktan sıkıldım artıkİstersen başka zamana alayım Crocodile anketini. Sırası çok önemli değil zaten
Hiluluk'a vereceksen bir ayarlama yapabilirim.daha demin oy değiştirme hakkı tanımışlardı.
böyle olmaz, başta yok de sonra oy değiştirmeye izin ver ama şimdi yine bu hakkı tanıma, olmaz.
Modların canı sağolsun ne diyem o vakit :/Çıkarsa Sanji ile Bon Chan arasında seçim yapmak zorunda kalacaksın ama
Ben bir sey yapmadım o konuyla ilgili. Yalnış oy atan bir mod olmalı o hakkı veren
Oyumu daha yeni kullandım.Kardeşim lütfen toplumu kutuplaştırmayalım, bizim önderimiz her şeyinden sıyrılıp herkese kucak açmıştır. Hepinize yer var gelin.
keşke bi baksan kime attığımıHiluluk'a vereceksen bir ayarlama yapabilirim.
Kadın ve erkek??:/
Her aşk kadın erkek ilişkisine çekilmesin lütfen.
+1000000One Piece evreninin Bülent Ersoyunu yavru kurt Katakuriye nasıl tercih edersiniz?
Modların canı sağolsun ne diyem o vakit :/