Yaklaşma-Yaklaşma Çatışması yaşıyacağım ama Sanji'ye vereceğim :/Çıkarsa Sanji ile Bon Chan arasında seçim yapmak zorunda kalacaksın ama
Ben bir sey yapmadım o konuyla ilgili. Yalnış oy atan bir mod olmalı o hakkı veren
Yaklaşma-Yaklaşma Çatışması yaşıyacağım ama Sanji'ye vereceğim :/Çıkarsa Sanji ile Bon Chan arasında seçim yapmak zorunda kalacaksın ama
Ben bir sey yapmadım o konuyla ilgili. Yalnış oy atan bir mod olmalı o hakkı veren
Sen çok büyük hata ettim bro. Kata gibi karizma güçlü cizilmekten başka bir vasfı olmayan bir adamı Bon Clay'a tercih ettin.deme öyle vicdan azabı yaşıyorum zati
Ama kata babanın eksiği yok fazlası var fedakarlık yapmam lazımdı
AdamsınOyumu daha yeni kullandım.
- Luffy
- Bon Clay
- Hiluluk
Aslında kataya verip tamamen o çatışmadan kurtulabilirdin. Ama is isten geçti artıkYaklaşma-Yaklaşma Çatışması yaşıyacağım ama Sanji'ye vereceğim :/
bi sakin, şu aralar sadece adam dövmekle meşgul Kata baba.Sen çok büyük hata ettim bro. Kata gibi karizma güçlü cizilmekten başka bir vasfı olmayan bir adamı Bon Clay'a tercih ettin.
Şşş, üzerinden reklam yapıyorum.keşke bi baksan kime attığımı
Çok doğru demişsin. Ana gibi yar olmaz vatan gibi diyar bulunmaz.Ooo, oy toplamak için ana karakter üzerinden torpil çekiliyor. Korumaksa korumak, fedakarlıksa fedakarlık, Katakuri'nin anasına olan düşkünlüğü, nasıl adam gibi adam olduğu ortada. Mangakanın özene bözene yarattığı, yonkou tayfasının has adamına, arkın yıldızına, gücün ve iddianın adresine yapılan muameleye bak.
Tek atma ile fan olunsaydi herkes Kaido tabi olurdu. Bon Clay değil miydi ses telleri yırtılsa bile gardaş dediği adam için dayan diye bağıran?bi sakin, şu aralar sadece adam dövmekle meşgul Kata baba.
bi tek atmaktan kendini alı koysun vasfını da görürsün