Niye insanları manipüle ediyorsunuz anketör beyDaha önce hayatlarına kast etmeye de çalışmıştı. Dolayısıyla elde var sıfır
Niye insanları manipüle ediyorsunuz anketör beyDaha önce hayatlarına kast etmeye de çalışmıştı. Dolayısıyla elde var sıfır
Kata, Luffy'den kan aldı. Elde var -1 o zaman. Birde Bon Clay olayı artı olarak kalır, 2 ye bir çünkü. Sanji'den bile dayak yedi sonuçta. Ne can alabilir ki.Daha önce hayatlarına kast etmeye de çalışmıştı. Dolayısıyla elde var sıfır
Ben gerçekleri söylüyorum. Hem bu adam Sanji'yi öldürmeye de çalışmadı mı? Yalansa yalan deNiye insanları manipüle ediyorsunuz anketör bey
Yarin ve diğer günde çalışıyorum he. Anketi kacirmasam iyidir.Benim telefon kalitesiz. Bağlantı adresini kopyalamıyor. Fakirlik suç mu
Biz katayı kötü olduğu için sevdik zaten. Ama bon clay durumu öyle değil. Öldürebilseydi öldürüldü ayrıcaKata, Luffy'den kan aldı. Elde var -1 o zaman. Birde Bon Clay olayı artı olarak kalır, 2 ye bir çünkü. Sanji'den bile dayak yedi sonuçta. Ne can alabilir ki.
Kata ile direk dünya evi o vakit.En büyük aşklar kavgayla başlar.
Sanji ve Bon Clay demekEn büyük aşklar kavgayla başlar.