Dizide duyamayacak olmamız çok üzücü.Efsane olmuş.Barristan Selmynin Yunkai savaşı başlamadan önceki söylediği sözler.6.Kitabın açıklanan Povlarından birisinden.
Dizide duyamayacak olmamız çok üzücü.Efsane olmuş.Barristan Selmynin Yunkai savaşı başlamadan önceki söylediği sözler.6.Kitabın açıklanan Povlarından birisinden.
Dizinin aptallıklarından birisi.Diğerleri de Stannis ve DorneDizide duyamayacak olmamız çok üzücü.
Dizinin 5 in yarısı,6. ve 7. sezonları filler diyeyim sen anla.Kitap ve dizi arasındaki olay ve karakter çokluğu farklarını şöyle anlatayım.Dizinin 7 sezonunu kitap yapsan bir kitap olur.Oysa Got serisi 5 kitap şu anda.Dizi ile kitabı arasında ne tür farklılıklar var?
Anladım say say bitmez diyorsun Peki orijinal hikayesi diziye göre nasıl? Okumaya değer mi?Dizinin 5 in yarısı,6. ve 7. sezonları filler diyeyim sen anla.Kitap ve dizi arasındaki olay ve karakter çokluğu farklarını şöyle anlatayım.Dizinin 7 sezonunu kitap yapsan bir kitap olur.Oysa Got serisi 5 kitap şu anda.
Güzel bir örnekle aradaki farkı hissettireyim dedim ama arada o kadar fark var ki doğru bir örnek bulamadım. Yine de şöyle diyebilirim; Dizi Doğu Mavi'deki Denizci Piyadeleri ise kitap Sengoku'dur.Anladım say say bitmez diyorsun Peki orijinal hikayesi diziye göre nasıl? Okumaya değer mi?
Şu an Vadide Baelishden ders alıyor ve Vadinin varisini baştan çıkartmaya çalışıyor.Dizide Ramsay ile evlendirmisler.Kitapta çakma arya ile evleniyor.Kitaplarda sansa nasıl? Bana dizide becerememişler gibi geldi. Kız sanki önce cercei’den ardından baelish’ten birsürü şey öğrenmiş gibi konuşuyor ama dizide hissedemedim bunu. Birden saçma bi şekilde İQ’su 2’ye katlanacakmış gibi hissediyorum.