Dizi güncel olarak izleyen birisi sırf bu farkları için kitaplar alıp okursa bi acaiplik olurmu ?
Bence dizi bittikten sonra kitapları oku yoksa diziden aldığın keyf kaçabilir. Şu anda dizi ile kitap birbirinden ayrılmış durumda. dizi kitapların önüne geçti ve biz çıkacak son iki kitap için diziden yalan veya gerçek spoiler izliyoruz. Bununla birlikte diziyi izleyenlerin çoğunluğu dizi bittikten kitapları okuyacak bence ama şuan okuma derim çünkü dizi sezon finali yaptı ve kitapların yalnızca beşi basılmış durumda bu da diziyi izleyenleri tatmin etmeyecek kanımca onun için dizi bittiğinde kitaplara başla.
Ben ilk önce kitapları okudum dizi ilk başlarda kitapla aynı düzlemde gidiyordu nerdeyse. Bazı farklıklar vardı ama göz ardı edile bilirdi sonuçta kitapla bir olmasını bekleyemesin ama benim için bardağı taşıran yer kitapta anlatılan " insanların ilk yumruğu" nda geçen olayların bu kadar büyük bütçeli bir dizide basit bir sahneyle geçiştirilmesiydi. Sonra bıraktım diziyi kardeşim izlemeye devam etti arada o izlerken kabalama baktım.
Bunu manga okuyan birinin aynı mangaya ait animeden keyif almaması gibi düşün
Benim vereceğim tavsiyeler bunlar. dizi bittikten sonra oku derim yine de karar senin.