En sağlamı twiyn lannisterdı, tam diyarı yöneticek adam. Harcanmasaydı westerosu bir arada tutardı.Teşekkürler,hepsini okumuşum,barristanı gördüm yine sinirlendim dizide harcadılar yiğidimi,bari onun bölümünü birkez daha okuyayım.
En sağlamı twiyn lannisterdı, tam diyarı yöneticek adam. Harcanmasaydı westerosu bir arada tutardı.Teşekkürler,hepsini okumuşum,barristanı gördüm yine sinirlendim dizide harcadılar yiğidimi,bari onun bölümünü birkez daha okuyayım.
Orası öyle tam bir politikacıydı,ama tyrionda onu aratmayacaktır,tywin fazla bile yaşadı kanımca,arya harrenhal'da çer çöple uğraşıcağına onun adını verseydi dizi bambaşka yerlerde olabilirdi şuan,çok konuşulmaz ama dizinin dönüm noktasıdır harrenhal.En sağlamı twiyn lannisterdı, tam diyarı yöneticek adam. Harcanmasaydı westerosu bir arada tutardı.
Tyrionda zeki ama cüce olduğu için herşeyle dalga geçmek istiyor. Kendini de hedef tahtası haline getiriyor. Tywin kaç yıl deli krala hizmet etti, onun yerinde tyrion olsa çoktan yanmıştı.Orası öyle tam bir politikacıydı,ama tyrionda onu aratmayacaktır,tywin fazla bile yaşadı kanımca,arya harrenhal'da çer çöple uğraşıcağına onun adını verseydi dizi bambaşka yerlerde olabilirdi şuan,çok konuşulmaz ama dizinin dönüm noktasıdır harrenhal.
aerys yada joffrey gibilerin yanında çok yaşamaz zaten. ama şuanki konumunda(dizide) iyi işler yapacaktır.Tyrionda zeki ama cüce olduğu için herşeyle dalga geçmek istiyor. Kendini de hedef tahtası haline getiriyor. Tywin kaç yıl deli krala hizmet etti, onun yerinde tyrion olsa çoktan yanmıştı.
Sanırım dizide diyar halkını düşünen en son kişi Varysdir.. Varys'inde ben diyarın iyiliğini düşünüyorum derken diyar halkının içinden birinin onları anlayabilecek birisinin tahta çıkmasını kasteddiğini anladım.
Neyse fazla yazdım forumdaku en uzun yazım herhalde
[/QUOTE]Sanırım dizide diyar halkını düşünen en son kişi Varysdir.
Stark-Lannister savaşını Varys durdurabilirdi durdurmadı.Robertın ölmesini istiyodu.Savaş çıkarmak istiyodu başardı.Daha sonra savaşı kazanan Tywin'ı Tryrion'a öldürttü.En sonda Kevin'ı.Birde taa en başta deli kralın inmesi için kulağına vesvese fısıldayan gene kendisi içindi.Neden yaptı dersen bence Varys bir Blackfrye ve Aegon'da Targeryan değil Blackfrye.Sırf bu bebe tahta çıksın diye bütün bu olaylar gerçekleşti.Yani bence Varys ilerde çok pis bir ölüm tadacak
Orası magma nehri mi yoksa gün batımından ötürü mü öyle gözükmüşKatılıyorum. Dizide böyle şeyleri görememek üzücü. Tonla entrika çıkardı şu son 2-3 sezonda ama olayı ejder vs white walker olayına döndürüp taht oyunlarını bitirdiler.
Bu arada Valyria çok hoş gözüktü bana.
O magma nehri mi yoksa gün batımından ötürü su öyle mi gözükmüş
Katılıyorum. Dizide böyle şeyleri görememek üzücü. Tonla entrika çıkardı şu son 2-3 sezonda ama olayı ejder vs white walker olayına döndürüp taht oyunlarını bitirdiler.
Bu arada Valyria çok hoş gözüktü bana.
Magma nehri orası.Orası magma nehri mi yoksa gün batımından ötürü mü öyle gözükmüş