Köyün en güçlüsü Sakura gibi duruyor. Ona verilebilir ama köy yıkılacak. Bakalım yaşlılar Pain olayı gibi hokage değişimi yapacak mı.Yıllardır konuşulan Naruto'nun ölümü bu bölümle birlikte açığa kavuştu. İlk bölümde Kawaki'nin Boruto'ya "Seni yedincinin yanına yollayacağım" sözü Naruto'nun mühürlenmesini ifade ediyor. Jigen aslında Jigen değil, ana düşman Jigen'i ele geçirmiş olan İsşiki ve ileride Kawaki'nin vücudunu ele geçirecek.
Sonrada Boruto'ya bu bölüm yaptığı işi kastederek "Seni yedincinin yanına yollayacağım" diyecek. Yani bu işi yapan Kawaki değil, Kawaki'nin vücudundaki İsşiki. Muhtemelen orada Kawaki'de İsşiki, Boruto'da ise Momoşiki olacak ve çarpışarak finali yapacaklar. Olayın özeti bu şekilde sanırım. Tek bölümde bütün gizemi verdiler, takdir ettim.
Hokage koltuğununa uygun tek seçenek şu an Sakura. Kakaşi ile Tsunade geri dönmek istemez. Sasuke ile Lee'nin ise bu taraklarda bezi yok. Başka da hokage olacak güçte biri görünürde yok zaten. Konohamaru denen yetersizin bir seçenek olarak akıllara gelmesi bile üzücü
Sasuke de ölecek veya uzaklasacak gibi. Narutoyu bir şekil oldurmediler bakalım.
Kawaki iyi çocuk. Vücudu ele geçirilmiş olacak. Ben de nasıl kötü olacak diyordum. Seride tek sevilesi karakter yenilerden Kawaki gibi.