Bu tip ney yarabbim nedir necidir? kimdir? kimlerdendir bu şahsiyet?Spoiler yok, eldeki tek bilgi kapak sayfası ve bölümün adı "Korkan Adam".
Yarın akşam yeni bölüm yayınlanacak, spo belki gün içinde gelir.
Bu tip ney yarabbim nedir necidir? kimdir? kimlerdendir bu şahsiyet?Spoiler yok, eldeki tek bilgi kapak sayfası ve bölümün adı "Korkan Adam".
Adın Jigen, ortamlardaki adı NarutoDeşen. Geçmişi belli değil ama Ootsutsuki olduğuna dair işaretler var. Eğer öyleyse güçlü olması doğal tabi ama insansa bile kendine bir şeyler yapmış ki böyle bir tip olmuş. Kader işte.Bu tip ney yarabbim nedir necidir? kimdir? kimlerdendir bu şahsiyet?
Bölüm adına bakarsak bol flashbackli bir bölüm olacak gibi.Spoiler yok, eldeki tek bilgi kapak sayfası ve bölümün adı "Korkan Adam".
Naruto yenilenme dayanağı ile delik deşik oldu. İyi dayak yedi, dahasını da yer elbet. Artık bir ağırlığı kalmadı. Delta'ya zorlanıp kendimi tuttum ehehe demesinden anlamalıydık zaten. Sasuke başka boyuta yollanmazsa o da dayak yer bu gidişle. Ama dövüşün yarıda kesilmesi daha olası. Kaşin Koji Kawaki'yi paket ederse Jigen basar gider ya da Sasuke bir şeyler yapar Jigen aksiyona gerek yok diyerek çekilir ama savaş devam ederse bizim ikilinin sonu iyi değil. Ölme de ölmezler bence şimdilik iyice yerin dibine girerler ama.Bölüm adına bakarsak bol flashbackli bir bölüm olacak gibi.
Sasukeyi bilmem, ama Naruto çok ağır dayak yiyecek muhtemelen.
Naruto yenilenme dayanağı ile delik deşik oldu. İyi dayak yedi, dahasını da yer elbet. Artık bir ağırlığı kalmadı. Delta'ya zorlanıp kendimi tuttum ehehe demesinden anlamalıydık zaten. Sasuke başka boyuta yollanmazsa o da dayak yer bu gidişle. Ama dövüşün yarıda kesilmesi daha olası. Kaşin Koji Kawaki'yi paket ederse Jigen basar gider ya da Sasuke bir şeyler yapar Jigen aksiyona gerek yok diyerek çekilir ama savaş devam ederse bizim ikilinin sonu iyi değil. Ölme de ölmezler bence şimdilik iyice yerin dibine girerler ama.
Bu modu kullanamaz. O topları bir kere gittikten sonra tekrar yaratamazsın. Altı yol modu ile ilgili şu da var, eğer tüm kuyrukluları tekrar kendinde toplarsa o moda girebilir ki herkes bu şartlar altında bu moda girebilir ama hepsinden bir miktar çakra ile bunu yapamaz. Ama yine de tüm kuyrukluların çakrasına sahip. Mangada Son'Goku'ya ait gücü ile kutsal ağacı kestiği tekniği Delta'ya karşı kullanıyor. Altı yolun güçlerine tamamen sahip değil, çoğu gitti azı kaldı. Naruto'da yaşlanıp paslandı. Hani insanlar daha da güçlenir diye bekliyordu ama o seri sonu bir patlamaydı ki o bile Kaguya'ya yetmiyordu, Sasuke ile birleştiği halde.
Naruto şuan six paths modunu kullanabiliyor mu?
Sadece kurama çakrasını gördük şimdiye kadar. Acaba eli koptuktan sonra gitti mi bu gücü?
Veya ben mi bir şey kaçırdım anlayamıyorum cidden. Narutoya kasten bu modu kullandırtmayıp bu şekilde güçten düşürmeye çalışıyorlarsa büyük aptallık cidden.
Bildiğim kadarıyla Sasuke'nin kolu dışında böyle büyük bir kaybı yok ama.Bu modu kullanamaz. O topları bir kere gittikten sonra tekrar yaratamazsın. Altı yol modu ile ilgili şu da var, eğer tüm kuyrukluları tekrar kendinde toplarsa o moda girebilir ki herkes bu şartlar altında bu moda girebilir ama hepsinden bir miktar çakra ile bunu yapamaz. Ama yine de tüm kuyrukluların çakrasına sahip. Mangada Son'Goku'ya ait gücü ile kutsal ağacı kestiği tekniği Delta'ya karşı kullanıyor. Altı yolun güçlerine tamamen sahip değil, çoğu gitti azı kaldı. Naruto'da yaşlanıp paslandı. Hani insanlar daha da güçlenir diye bekliyordu ama o seri sonu bir patlamaydı ki o bile Kaguya'ya yetmiyordu, Sasuke ile birleştiği halde.
Naruto yüzeysel olarak bildiğim bir seri. İlgim çeker mi, emin değilim.@Smoker Hocam şu seriye bir el atsanız muhteşem olurdu be...
Çeviren grupların hepsi rezalet. Tortuga olarak bir el atsanız manganın TR'de okunma oranı rahatlıkla ikiye katlanır.