Ben yazık derken Naruto'ya hakaret için demedim. O kadar barış marış, Boruto geldi bozdu her şeyi. .dMühürlü olmak ayıp değil.
Ben yazık derken Naruto'ya hakaret için demedim. O kadar barış marış, Boruto geldi bozdu her şeyi. .dMühürlü olmak ayıp değil.
Düşmanın nesi güçlü, lol. Kaguya gibi gezegenler mi yaratmış? Toneri gibi ayı mı dilimlemiş? Madara gibi kıta mı kaldırmış? Bildiğini nerf ama her şeyin ötesinde filler.Yapılan yorumlar nerflendikleri değil düşmanın çok daha güçlü olduğu yönünde, katılıyorum o yorumlara. .d
Al hocam kendin oku. Nesi güçsüz bilemedim ama.Düşmanın nesi güçlü, lol. Kaguya gibi gezegenler mi yaratmış? Rikudou Sennin gibi ay mı yaratmış? Madara gibi kıta mı kaldırmış? Bildiğin filler ve nerf.
Sana hep spoiler vereceğim şimdi.boruto büyüdü mü.? ve ilk bölümdeki o sahne yaşandı mı.? en önemlisi naruto öldü mü.?
Keh keh keh. Kishimotonun seriye saygısı işte. Onayladığı için filler demiyelim lütfen :SDüşmanın nesi güçlü, lol. Kaguya gibi gezegenler mi yaratmış? Toneri gibi ayı mı dilimlemiş? Madara gibi kıta mı kaldırmış? Bildiğini nerf ama her şeyin ötesinde filler.
isşki kim diyecem de neyse natuto ölüyo mu ölmüyo mu one merak ediyodum sadece sağol.Sana hep spoiler vereceğim şimdi.
Boruto büyümedi ama ilk bölümdeki sahne açıklığa kavuştu. Kawaki'nin Boruto'ya "Seni yedincinin yanına yollayacağım" sözü Naruto'nun mühürlenmesini işaret ediyor. Jigen aslında Jigen değilmiş, asıl düşman Jigen'i ele geçirmiş olan Ootsutsuki İsşiki ve ileride Kawaki'nin vücudunu ele geçirecek.
Bu bölüm Jigen yani İsşiki Naruto'yu mühürledi. Yani ileride bu bölüm yaptığı işi kastederek "Seni yedincinin yanına yollayacağım" diyecek. Yani bu işi yapan Kawaki değil, Kawaki'nin vücudundaki İsşiki.
Al hocam kendin oku. Nesi güçsüz bilemedim ama.
https://www.reddit.com/r/Boruto/comments/d6w51a/boruto_chapter_38_links_and_discussion/?sort=top
Ciddi ciddi ilk bölümdeki sahneye kadar Naruto mühürlü mü kalacak ? Yoksa eskiden Naruto'yu mühürlemiştim hatırlıyorsundur , gerçi o kaçtı oradan ama seni oraya yollayacağım şimdi haberin olsun tarzı bir şey miSana hep spoiler vereceğim şimdi.
Boruto büyümedi ama ilk bölümdeki sahne açıklığa kavuştu. Kawaki'nin Boruto'ya "Seni yedincinin yanına yollayacağım" sözü Naruto'nun mühürlenmesini işaret ediyor. Jigen aslında Jigen değilmiş, asıl düşman Jigen'i ele geçirmiş olan Ootsutsuki İsşiki ve ileride Kawaki'nin vücudunu ele geçirecek.
Bu bölüm Jigen yani İsşiki Naruto'yu mühürledi. Yani ileride bu bölüm yaptığı işi kastederek "Seni yedincinin yanına yollayacağım" diyecek. Yani bu işi yapan Kawaki değil, Kawaki'nin vücudundaki İsşiki.
Güçsüzse nasıl yendi reis. Ayrıca çubuk kullanıyor bu eleman dediğin gibi bir dövüş olsa belki yenecekti bizimkiler.Güçsüz bildiğin. Üstteki saldırıdan çizik bile almayan adam kıtayı geçtim ada seviyesi bile olmayan kişilerden dayak yiyor. Aşırı güçsüz.