Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Boruto: Two Blue Vortex

Noruto jutsu hareketleri yapıyor diye şaşırmış millet :)
Savaş arkı herkese unutturulan Naruto'nun bir şinobi olduğunu gerçeğini hatırlayarak el işaretleri kullandırıp elemental jutsular ile müthiş bir iş yaptılar. Sen de bunu takdir edip burada paylaşarak bir Boruto övücü oldun. Boruto Övenler loncasına hoş geldin.

195. bölüm müthişti. Çocukken millete ramenci^de kabarık hesaplar ödeten Naruto şimdi kendi cüzdanı boşalırken ettiğini buldu. Kawaki'nin Sarada ve Çouçou ile etkileşime girmesi güzeldi. Kawaki'yi daha da açmaları gerek. Önümüzdeki birkaç bölümden sonra anime canon'a dönerek Kawaki'li arklar gelse çok güzel olacak. Heyecan dorukta.

Savaş arkı herkese unutturulan Naruto'nun bir şinobi olduğunu gerçeğini hatırlayarak el işaretleri kullandırıp elemental jutsular ile müthiş bir iş yaptılar. Sen de bunu takdir edip burada paylaşarak bir Boruto övücü oldun. Boruto Övenler loncasına hoş geldin.
Borutoyu forumda takip etmeye başlayan ilk insanlardan biri benimdir herhalde cane :) Hatta konuya ilk yorumu ben yapmışım :D

Jutsu hareketleri guzel de bu ne bicim animasyondur ya bes para etmez resmen. Dovusurken heykel gibi yukselio iniyorlar ki gecmiste cok daha iyilerini yaptilar, naruto serisini katmiyorum oradan zaten sag cikamazlar bu konuda.
Narutoda da çok rezil çizimler olmuştu aslında. Ya Narutoyu genel anlamda sevenler sıkılmazlar bunu izlerken. Ama kıyas yaparak izlemeyin. Hem saçma gelebilir hem de hikayeye inanmazsınız. He çok da önemli değil tabi :D

Narutoda da çok rezil çizimler olmuştu aslında. Ya Narutoyu genel anlamda sevenler sıkılmazlar bunu izlerken. Ama kıyas yaparak izlemeyin. Hem saçma gelebilir hem de hikayeye inanmazsınız. He çok da önemli değil tabi :D
Ben çizim demiyorum, mangadan bahsetmiyorum. Animesi son bölümlerde rezalet iş yapıyor, paraları yok sanırım :( Ben sırf naruto'da kıyıda köşede kalanlar anlatılır, oradan hikayeler çıkartılır diye takip ediyorum yoksa boruto çok klişe olacak ama bırak sevilmeyi direkt nefret edilecek bir ana karakter. İlerde düzelebilir sasuke gibi havalı falan olabilir ama karakterin çıkış noktası da önemli ki boruto'nun ki iğrenç.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık