Tabi ki de haklisin buna karsi cikmiyorum da benim elestirim bizzat manga/animenin kendisine. Mangasina cok birsey diyemem hala gelisim asamasinda kesinlikle bir zaman atlamasi da olur gibime geliyor o yuzden daha bunun seri sonu ilerlemesi de manga guzel takip ettiriyor kendini.Ben eskiden mangayı okuduğumda veya animeyi izlediğimde Naruto'ya göre bir kıyaslama yapardım.Ve derdim ki "Bu Boruto'da ne kadar çok teknoloji teması var" veya "sahne geçişleri ve kurgu Naruto kadar iyi değil"
Bu aslında yanlış bir düşünce tarzı. Boruto'yu izleyen/okuyan kitle Naruto ile karşılaştırmayı bırakmadıkça seriden zevk alamazlar.
Bu yüzden seriyi sanki ilk defa böyle bir seri görmüşsün gibi okumalısın/izlemelisin.
Sorun animede yani herhangi bir ortalama anime acin, aksiyon sahneleri su animedekinde 484884 kat daha guzeldir. Muzik secimi, tadi cok kotu, sacma yerlerde sacma muzikler caliniyor. Dram falan yok, gerci animede en son konohamaru’nun yoldasinin oldugu bolumlerdeyim. Bu kadar cig olmaz ama oldu bitti one piece’ te bile dram agirlikli olmasa da dram yaratmaya calisiliyor burada o da yok. Elestirimlerim bu yonde yani anime egilimli.