Arttırıyorum.Hashirama > bu seri.
Bende şahsen öyle istiyorum ve üstüne Hashirama ve Madara'nın diriltilip iki dostun kombo saldırılarını görmek istiyorum, madem cyborg falan geldi hikayeye yapsınlar bir şey olmaz.birçok boşluk var hala ama şunu bir teori yada olmasını istediğim bir hikaye akışı için söylemek istiyorum madaranın cesedinden azıcık akılları varsa rinneganları almış olmalılar. sasukenin rinneganı her nekadar daha özel olsada madaranın cesedinden alınmış rinneganları saklamış olmalılar hiç yoktan bunu orochimaru gizlice yapmış olsun istiyorum. ems sahibi birine emsler ve rinneganlar verilirse ne gibi birşey ortaya çıkar merak konusu madaranın rinneganlarıyla gelen 10 kuyrukluyu sasuke kontrol edebilir şuan o evrenden 10 kuyrukluya hükmü geçecek bir güç yok momoshiki dirilmezse tabi. 10 kuyruklu biraz yavru gibiydi sanırım muhtemelen bölünen chakradaki kurama narutoya mühürlenirse kurama tekrar uyanabilir yada direkt olarak narutoya mühürleyebilirler 10 kuyrukluyu. öteki türlü code ve birkaç cyborg jigenden güçlüyse bu işinde tadı tuzu kaçtı gerçi ama bizimkilerin tekrar güç alması gerekli borutonun yada kawakinin bilinen öyle altyapıları yok ne çok çok özel bir gene sahipler nede mükemmel büyüklüklüklerde çakraları var karmanın bilinmezliğinden yapıyorum bu yorumuda tabi
Battı balık yan gider diyorsun yani. +1Bende şahsen öyle istiyorum ve üstüne Hashirama ve Madara'nın diriltilip iki dostun kombo saldırılarını görmek istiyorum, madem cyborg falan geldi hikayeye yapsınlar bir şey olmaz.
Üzerinde yıldız gezegen motifi varya baya ilgi çekici ondandırBazıları; "Sırf Eida için okunur." yazmış. Eida ile ilgili bir şeyler mi kaçırdım ?
Ciddi bir yazı değilmiş. Ben de uzundur araştırıyorum.Bazıları; "Sırf Eida için okunur." yazmış. Eida ile ilgili bir şeyler mi kaçırdım ?