Kurama ile Naruto yeniden bir şekilde bir araya gelir mi sence buluşma yani kurama narutoya geri dönecek mi sence190. müthiş bölümü nasıl olsa geçiş bölümü olacak diye yazar çocuğuna yazdırdı sanırım. Giriş gelişme sonuç ağızda kötü bir tat bıraktı. Konohamaru rapor rapor diyordu ama onu da eksik verdi. Kurbağa çağırdı Kaşin Koji, özellikle bunu da söylemeliydi. Kara ile ilgili en büyük tanık ellerinde ama geninleri koyuyorlar başına. Konoha'da işler iyi gitmiyor. Anime bize bunu çok iyi yansıtıyor. Yönetim yok, Naruto bu gidişle H*r*z*n ile anılacak. Uçiha darbesi olaydı böyle olmazdı Konaha....
190. müthiş bölümü nasıl olsa geçiş bölümü olacak diye yazar çocuğuna yazdırdı sanırım. Giriş gelişme sonuç ağızda kötü bir tat bıraktı. Konohamaru rapor rapor diyordu ama onu da eksik verdi. Kurbağa çağırdı Kaşin Koji, özellikle bunu da söylemeliydi. Kara ile ilgili en büyük tanık ellerinde ama geninleri koyuyorlar başına. Konoha'da işler iyi gitmiyor. Anime bize bunu çok iyi yansıtıyor. Yönetim yok, Naruto bu gidişle H*r*z*n ile anılacak. Uçiha darbesi olaydı böyle olmazdı Konaha....
Kurama bir daha ne zaman dirilir kimse bilemez. En azından Boruto özelinde Kurama oyundan çıktı diye düşünüyorum. Sırasını savdı bence. Gerçi Kişimoto ölüyü diriltme fetiştine sahip, onun işi belli olmaz.Kurama ile Naruto yeniden bir şekilde bir araya gelir mi sence buluşma yani kurama narutoya geri dönecek mi sence
Ama kalıcı olarak geri dönmüyor.Kurama bir daha ne zaman dirilir kimse bilemez. En azından Boruto özelinde Kurama oyundan çıktı diye düşünüyorum. Sırasını savdı bence. Gerçi Kişimoto ölüyü diriltme fetiştine sahip, onun işi belli olmaz.
Nasıl yani?Ama kalıcı olarak geri dönmüyor.
Edo tensei ile işteNasıl yani?
Kurama dönerse çakrası bir araya geldiği vakit ortaya çıkması ile olur. 1 yıla mı olur 100 yıla mı bilemeyiz. Edo ile Kurama'yı getirmek mümkün olmaz bence, elde ceset yok bir kere. Ama tabi Kişimoto yapar mı yapar.Edo tensei ile işte