Olabülüüğğ.Obito ölmüyor çünkü içinde Gedo Mazou var. Arkadaşın attığı sayfada da diyor, Gedo Mazou nedeniyle ölmüyor.
Madara ise Gedo Mazou'yu da kaybediyor, çünkü onu da mühürledi Nardo*Saske. Yani Madara'nın ölümü bu nedenle kaçınılmazdı.
Olabülüüğğ.Obito ölmüyor çünkü içinde Gedo Mazou var. Arkadaşın attığı sayfada da diyor, Gedo Mazou nedeniyle ölmüyor.
Madara ise Gedo Mazou'yu da kaybediyor, çünkü onu da mühürledi Nardo*Saske. Yani Madara'nın ölümü bu nedenle kaçınılmazdı.
yinede bi tezatlık var gedo nun mühürlendiği açıklanmadı yanlş hatırlamıyorsam yada ben madaranın olaya girip show yapmasını istediğimden böyle düşünüyorumdurObito ölmüyor çünkü içinde Gedo Mazou var. Arkadaşın attığı sayfada da diyor, Gedo Mazou nedeniyle ölmüyor.
690. bölüm 5. sayfada görebilirsin, onu da mühürlüyorlar.yinede bi tezatlık var gedo nun mühürlendiği açıklanmadı yanlş hatırlamıyorsam yada ben madaranın olaya girip show yapmasını istediğimden böyle düşünüyorumdur
haklısın o sahneyi görmemişim kusura bakmayın arkadaşlar yanlış bir değerlendirme yapmışım690. bölüm 5. sayfada görebilirsin, onu da mühürlüyorlar.
Tabi Madara'dan bahsediyoruz. Ölmedim ehehe diye ortaya çıkabilecek türden bir karakter. Ama ölümü esnasında iç hesaplaşmasını yaptı, karakterini tamamladı ve buruk bir şekilde öldü.
Anime genel olarak kendi çizgisinde gittiği için birkaç an dışında sıkıcı oluyordu.Manga bölümlwri başladığına göre canım sıkılırsa belki bakarım.Bu haftadan itibaren ocağın sonuna kadar manga bölümleri başlıyor nihayet animede
Naruto'da şuan olan shiplerin çoğunun arasında pek yaş farkı yok.Kawaki ve Himawari'nin arasında buna kıyasla baya yaş var.Bu yüzden olma olasılığını düşük görüyorum ama belli olmaz.Himawari x Kawaki ship'i olur mu sizce ? Olsaydı ne düşünürdünüz bu ship hakkında?
5 yaş fark var kanka.Naruto'da şuan olan shiplerin çoğunun arasında pek yaş farkı yok.Kawaki ve Himawari'nin arasında buna kıyasla baya yaş var.Bu yüzden olma olasılığını düşük görüyorum ama belli olmaz.