Im'in veya Goroseinin dövüşçü olacağını sanmıyorum, olsalar bile Dragonun rakibi olurlar ama konudan sapmamak için detaya girmiyorum. Birisi final, denizcilere karşı olacak savaşın arcıyla ilgili konu açarsa güzel olabilir orada konuşulur bunlar.Luffy amirallerle uğraşmayacak bence. Daha Im, gorosei var.
Fujitora görevi gereği dövüşebilir gibi, benim final arc için çok tahminim var ama dediğim gibi konudan sapmamak için detaya inmeyeceğim. Kizarunun da sağ kollardan üstün olduğu gayet açık bence.Fuji'nin dövüşmeyecegi kesin gibi bir şey. Adamın karakteri belli. Tekme konusuna gelince Kizaru tekneden daha çok lazer ve kılıç kullanıyor ve Kizaru genellikle sağ kollara karşı-karşıya resmedildi. Usopp konusunun olmayacağı kesin.
Üstün olduğunu ben de biliyorum. Demek istediğim daha çok sağ kollara karşı resm edildiği misal Ray,Ben ve Marco.Kizarunun da sağ kollardan üstün olduğu gayet açık bence.
Seiyuusunun ölmesi kötü oldu. Byakuya’nın sanatçısı bile yerini zor tutuyor yok arıyorsun kim olursa olsun.Shabondy arcta baya fanıydım.Kuzan görünce böyle etki yaratmamıştı.Denizciler öyle sevdiğim söylenemez ama Kizaru’nun yeri ayrı.Özledik bu kepçük ağızlıyı.
Seeiyusu cidden kalite katıyordu adama. Bilmiyordum öldüğünü. Ne zaman öldü acaba ? Z filminde eski seiyusu mu vardı?Seiyuusunun ölmesi kötü oldu. Byakuya’nın sanatçısı bile yerini zor tutuyor yok arıyorsun kim olursa olsun.Shabondy arcta baya fanıydım.Kuzan görünce böyle etki yaratmamıştı.Denizciler öyle sevdiğim söylenemez ama Kizaru’nun yeri ayrı.