Sanji ile eşleşirse Kizaru çok zayıf Zoro ile dövüşen Fuji yada Greenbull ondan kat kat güçlü diyecek mi Zoro fanları ben asıl onu merak ediyorum. Der misin @Densetsu no Samurai ?Amirallerle savasilirsa Zoronun rakibi olacak.
Sanjinin rakibi olacağı bariz benceAmirallerle savasilirsa Zoronun rakibi olacak.
Zoro'nun, Fujitora'yı yenmesinden çok daha zor olurdu Kizaru'yu yenmesi.Amirallerle savasilirsa Zoronun rakibi olacak.
Duruma göre bakıcaz kanka. Belli olsun da ayarlarız o zamana bir şeylerSanji ile eşleşirse Kizaru çok zayıf Zoro ile dövüşen Fuji yada Greenbull ondan kat kat güçlü diyecek mi Zoro fanları ben asıl onu merak ediyorum. Der misin @Densetsu no Samurai ?
Sen yaparsın ya güvenim tam xD ayarlarsın birşeyler şaşırtma bizi sakın o gün gelince.Duruma göre bakıcaz kanka. Belli olsun da ayarlarız o zamana bir şeyler
Fuji'nin dövüşmeyecegi kesin gibi bir şey. Adamın karakteri belli. Tekme konusuna gelince Kizaru tekneden daha çok lazer ve kılıç kullanıyor ve Kizaru genellikle sağ kollara karşı-karşıya resmedildi. Usopp konusunun olmayacağı kesin.Sanjinin rakibi olacağı bariz bence
Luffy vs Akainu (Ace mevzusu)
Zoro vs Fujitora (Kılıç)
Sanji vs Kizaru (Tekme)
Usopp vs Greenbull (Bitki teması, evet Usopp amiral alacak)