Akainu hangi vasfı ile Kizaruya zarar verecek arkadaş bir aydınlat beni?Akaiunu kimlerle kıyaslanıyor yav, adam Filo amiraliyim diyip vermiş işte Aokiji'ye ayarı, gerçi Dof ta verecekti ama konu o değil
Akainu hangi vasfı ile Kizaruya zarar verecek arkadaş bir aydınlat beni?Akaiunu kimlerle kıyaslanıyor yav, adam Filo amiraliyim diyip vermiş işte Aokiji'ye ayarı, gerçi Dof ta verecekti ama konu o değil
Ne ayarmış öyle la 10 gün sürmüş. :/Akaiunu kimlerle kıyaslanıyor yav, adam Filo amiraliyim diyip vermiş işte Aokiji'ye ayarı, gerçi Dof ta verecekti ama konu o değil
Kizaru ışıktan kılıç yapıyor, Aokiji buzdan kılıç yapıyorda Akaiunu bir kılıç yapamıyor mu magmadan?Akainu hangi vasfı ile Kizaruya zarar verecek arkadaş bir aydınlat beni?
Smoker kanıtladı zaten. Dumanın içinde tabi ki haki yoktu ama hakili yumruğu duman ile daha hızlı hedefe ulaştırıyordu. Aynısını Kizaru yapsa Akainu'nun feleği şaşarLogia saldırılara haki eklenir çok iddalıyım bu konuda
Yapamasa bile Filo amirali bir yolunu bulur boşa Filo amiralliği için 2 amiral kapışmıyor, Kizaru daha geri planda gibiMagmadan kılıç.Sıcaklar fena bastırmış.
Magmadan kılıç. Güzelmiş.Kizaru ışıktan kılıç yapıyor, Aokiji buzdan kılıç yapıyorda Akaiunu bir kılıç yapamıyor mu magmadan?
Benim demek istediğim şey,Kizaru ışıktan bir kılıç yapıp buna haki ekleyebiliyor ve haki ile Logia meyveyi kullanan gördüğümüz tek kişi. Ancak Akainunun Kizaruya zarar vermesi için önce elini normal hale getirip sonra haki basıp üstüne birde yakalaması gerekicek Kizaruyu. Yukardaki mantıkla Akainunun Kizaruya zarar vermesi için büyük uğraşa girmesi gerekiyor.Jenque
Kizaru'nun da Akainun'da birbirlerine zarar verebilecekleri tek vasıflar haki'leridir.Kizaru hızlı olsa bile birbirlerine açıklar verdiklerinde her iki tarafta ciddi hasarlar alsa da 10.gün'ün şafağında doğuya baktığımızda ayakta kalan Akainu olur bence