Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Borsalino vs. Sakazuki

Kim yener?

  • Borsalino

    Kullanılan: 48 42.9%
  • Sakazuki

    Kullanılan: 60 53.6%
  • Kararsızım

    Kullanılan: 4 3.6%

  • Kullanılan toplam oy
    112
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün konuşmuştuk bunu magma ile buza doğrudan zarar verebiliyordur belki diye.Ace olayındaki gibi hani.

Bir de Kizaru diyenleri çürüttüler la Lüffü'nün rakibiyle Sanji'nin rakibi ayıp konusunu açmak bile ayıp tabi.Hem Sakazuki filo amirali o bambaşka bir boyutta.

Bir de Issho Zoro'nun rakibi olur o yüzden Kizaru'dan güçlüdür diyen var.Issho'nun meteoru logiaya işlemez,yüksek ihtimal basıncı da işlemez.Kaldı kılıç.Kizaru da hem kılıç hem tekme yeteneği var bir de Issho'ya doğrudan işleyecek olan lazerleri.

Olmaz arkadaş olmaz bu zihniyetlerle bir bok tartışılmaz.
Hadi tamam Aokiji bunun zıttı olsun Ace zaten belli ama Kizaru da ne yapacak bu Akainu?
Şimdi ikisininde gitti epik saldırıları Kizaru işin kılıcı ile mi dövüşebilecek sadece veya hızını kullanıp ağzına ağzına tekme mi atacak, Akainu içinde bu sorunlar var Logia güzel meyve filan ama kapışmaları çok şeye kaçıyor ne desem diye düşünüyorum ama işte hırs irade inatçılık dayanıklıkla filan Akainu alır diyebiliyorum
 
Arkadaşlar animeye göre tartışma yapamazsınız.Gelip burda yeni openinge bakın.Maymun Sanjiyle kapışıyor Akainu Luffy'le gibi saçma sapan yorumlar yapmayın.Tartışmalarda hiçbir zaman anime baz alınmaz manga baz alınır.
 

tyrionlannister

Günler süren bir savaşın ardından Akainu galip çıkar diye düşünüyorum.
 
Tamam da vs lerde dövüşü uzatsın galip Mangada kimse animedede o oluyor.
Öyle değiştirme lüksleri yok zaten.Sadece vs de değil.Ama insanların karekter hakkındaki düşünceleri değişebiliyor.En basitinden Dof vs Smoker da dövüş bir ara Smoker'ın juttesi olsa Dof'u alabilire falan getirildi.
Yada Marineford'ta Mihawk Wb'ye saldırmadan önce pohpohlayıcı konuşmalar.Yani baya bir fazla One Piece'te.
 
Kizaru 2 yıl önceki haliyle ele aldığımızda Süper novalara 3 alana 1 bedava kampanyası yaptı. Marineford'da Wb ye saldırmayı denemiş ama Anka Kuşu Marko'ya takılmış geri püskürtülmüştür.
Aokiji Marineforda Wb ile iki kez karşılaşmıştır. İlk saldırısı Wb ye ulaşamadan Wb tarafından püskürtülmüş ikinci saldırısı ulaştığı halde Wb tarafından pekde zorlanılmadan atlatılmıştır. Wb korsanları 2. tümen komutanı Ace ile karşılaşması berabere bitmiştir.
Akanui Wb ile ilk kapışmasında Wb nin bisentosunu ayağıyla durdurmuş ve başa baş bir şekilde savaşmıştır. Wb nin kalbinin teklemesi sonucu oluşan fırsatı değerlendirip Wb nin göğsüne bir delik açmıştır. Mücadelenin devamında Wb nin başının yarısını almıştır.
İkinci karşılaşmalarında çoğu insan Wb arkadan saldırdı namertlik yaptı desede Akanui nin Haki ile bunu sezmesi lazımdı derim ben.
Devamında Akanui tarafından Wb nin göğsüne ikinci bir saldırı olmuştur. Oğlunun ölmesiyle sinirlenen Wb tüm gücüyle Akanui yi yerin dibine gönderir. Akanui saldırıdan sağ çıkmayı başaran olmuştur. Akanui ile Ace karşılaşmasında İlk saldırıda Ace hiç varlık gösteremeyip geri püskürtülmüş ve Yeminli kardeşi Luffy korumaya çalışırken Akanui tarafından ağır yaralanarak hayatını kaybetmiştir.
Kimileri Kabul etmesede Akanui gücünün zirvesinde bir canavardır. Akanui ve Aokiji arasında Baş amiral koltuğu mücadelesi 10 gün sürmüş ve Çarpışmanın şiddeti nedeniyle adanın ikliminin şaftı kaymıştır. Mücadelenin kazananı Akanui.
Kizaru'nunda Aokiji'den aşağı kalır bir yanı olduğunu sanmıyorum 3 aşağı 5 yukarı güçleri hemen hemen birbirine denk olduğunu düşünüyorum. Akanui ile mücadelesinde kolay lokma olmayacağını sanmam. Zorlu bir mücadeleden sonra Kazanan yine Akanui olurdu.
 
Öyle değiştirme lüksleri yok zaten.Sadece vs de değil.Ama insanların karekter hakkındaki düşünceleri değişebiliyor.En basitinden Dof vs Smoker da dövüş bir ara Smoker'ın juttesi olsa Dof'u alabilire falan getirildi.
Yada Marineford'ta Mihawk Wb'ye saldırmadan önce pohpohlayıcı konuşmalar.Yani baya bir fazla One Piece'te.
Onunla kalsa gene iyi.Mihawk vs Jinbei var.Animatörler bile Mihawk fanı.:ehe:
 

Roronoa Zoro

Akaiunu kimlerle kıyaslanıyor yav, adam Filo amiraliyim diyip vermiş işte Aokiji'ye ayarı, gerçi Dof ta verecekti ama konu o değil :ehe:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık