Marco, en olmadı yenilmez falan denmiş sanırım eğer yenilmemesinden kastınız mekandan uçarak kaçması ise evet bence de bütün amirallerden kurtulabilir Marco bu şekilde. Bana göre Marco'nun herhangi bir amirali yenme ihtimali yok. Kizaru zorlanarak kazanır. Onun dışında diabolica ateş magmadan üstün demiş gene kardeşim şaka mısın sen? Bunun sencesi bencesi yok mangada açıklanmış bir olay bu op evreninde magma ateşi yakabiliyor, ateşten daha üstün daha ötesi yok. Birde sadece Marco'dan yola çıkarak bütün yonkouların 2.adamlarını olaya dahil etmeyin. Onları görmedik ne kadar güçlüler bilmiyoruz. Mesela bana göre Beckman Marco'dan daha güçlü çıkacak en azından bir amiral ile karşılaştığında sonucu vsnin başından belli olmayacak güçte olacak. Kaido'nun da vardır muhtemelen böyle hayvani bi adamı. Wb korsanlarında hemen hemen bütün saldırı yükünü kaptanları çektiği için 2. ve 3 adamı savunmaya yönelik tasarlanmış. O yüzden Wb gibi bir adama Marco gibi bir 2.kaptan (onlarda kaptanlık yok tümenler var diye gelmeyin kaptandan kastım en güçlü 2.eleman işte) yakışmıyor demişimdir hep.