Bu dövüş bitmez o zaman bitmesi için Kizaru'nun yakın dövüşe girmesi lazım buda olursa Kizaru hakkı rahmetine kavuşur.Akainu, Kizaru'ya yetişemez Hasan..
Bu dövüş bitmez o zaman bitmesi için Kizaru'nun yakın dövüşe girmesi lazım buda olursa Kizaru hakkı rahmetine kavuşur.Akainu, Kizaru'ya yetişemez Hasan..
Yetişmesin havadan ışık yağmuruna mı tutacak. Aokiji'de hızlı birisi. Bir anda ışınlanıyordu Mf'de onunda hızına yetişebilecek bir hızda gösterilmedi ama vs'nin sonucu belli.Akainu, Kizaru'ya yetişemez Hasan..
Öncelikli soru bu adam hangi dövüşü önemsedi olmalı bence.Yahu hangi vs de Kizarunun hızının avantajı oldu ? Ben anlamadım.
Saldırılarından kaçtılar , lazer attı Marco durdurdu . Tayfanın peşine ışınlanmaya çalıştı Rayleigh önünü kesti.
Süpernovalar haricinde bir numarası yok. Onlarında hakisi yoktu işte.
Hayal ettiğiniz bir hızı yok , meyvesi kesilmiş adamın
Yok alır tabiki. Ben sadece hızına kafayı taktım. Forumda " Işık " olayı gündeme gelince über hızlı bir hayal oluşuyor.Öncelikli soru bu adam hangi dövüşü önemsedi olmalı bence.
Konuya gelince Kizaru yine ağzını yayar,sülalem raad modunda takılır ve orta zorlukta dövüşü alır.