Sınırsız yenilenmeden bahsetmiyorum ben zaten. Yani hız desen denkler. Güç desen de denklerdir. Fakat Marco avantajlı meyvesi sayesinde.
Marco vuracak, Kizaru iyileşemeyecek. Kizaru vuracak, Marco iyileşecek. Bu harika bir avantaj.
Bu yüzden Marco'nun yeneceğini düşünüyorum.
Hız olarak denk olduklarini sanmam. Havada vurduğunda Kizaru asılıydı havada. Adam ucamiyor. Ama zeminde anlık yer değiştirmede Kizaru'nun üstüne pek yoktur. WB arkadan daldığında hop ayağıyla karşılayıp karşı saldırı yaptı. Film olduğu için pek onemsemezsin belki ama Film Z'de tam yüzüne bomba yiyecekken 13242 km uzaklaşmış adam
Zaten o avantajından ötürü Marco çok güçlü görülüyor. Kizaru yenilenemeyecek onda da haklısın ama işte koymayan darbeyi ne kadar yediginin önemi yok. Luffy sağlı sollu yumruklarken Dof sanki gidikliyorsun dedi. O hesap. Kizaru'nun avantajı bu. Bir avantajı da Marco'nun sınırı vardır ama Kizaru'da bu yok. Kizaru duvara girdi diye çok bir şey sananlar var ama Vergo'yu da Sanji sokuyordu ama adam hiçbir şey olmamış gibi bir halde.
Ha ama kendi dengi adamlara harbi etki ediyordur benim tahminim. Bu yüzden Marco'yu en ezik sağ kol görenlere karşı çok savunmusumdur. Kizaru belki pek etkilenmiyor ama Beckman, Jack harbi etkilenecek belkide ki bence etkilenir. Bu açıdan Marco yenilenme sinirina ulaşana kadar Beckman'i, Jack'i indiremese bile belki % 60'ini yiyecek rakibinin. Ki kendisi sapasağlam olacak. Muazzam avantaj. Bu açıdan en güçlü sağ kol olarak görürüm onu.
Salt o da değil WB tayfasini da en güçlü tayfa olarak görüyorum (bbleri katmadim) Meyvenin muazzam güç olduğu seride adamlarda anka, elmas, ateş, Teach calmasa karanlık var. Sorsam anket açıp mamut mu istersiniz anka mi diye sonuç malum. T-rex mi elmas mi gene malum. Bu adamların cidden üstüne düşmüş mangaka. WB için en güçlü, Roger dengi dediği için olsa gerek.
Nereden girdim nereden çıktım