Sanji bir amiral alabilecek kıvama geldiğinde, zaten tek başına Big Mom'u da alabilecek kıvamda olacak. Aynı şey Zoro için de geçerli.Bm döver Kizaru'yu.Kadının hasar almasının tek sebebi Law ve Kid'in güçlenmek zorunda olmaları.Yoksa şimdiye ikiside ölmüştü.Kizaru'da öyle bir durum olmayacağı için tokatlar geçer Bm.Hız hariç bütün alanlarda daha güçlüyken yenilmesi saçma zaten.Amiral lobiside bu arc plot yüzünden olan saçmalıklara çok güvenmesin.Zamanı gelince millet Sanji'ye yedirecek bu amiralleri.
@Montana ile ortak çalışmamız.Üstadım sensey'i açtığı konun zamanlaması yüzünden kutlarım çok sinsice bir hamle.
Tam bir Sengoku çıktı. Amiral lobisinin fikir adamıymış aslında.Sensey'in konuyu özellikle bugün açarak Yonkou lobisine yapmış olduğu bu saldırı > Law'ın panel arasında mesir macunu yiyerek depoladığı enerjisi ile yaptığı devasa saldırı
Önemli olan muharebeyi değil savaşı kazanmaktır. Bugün amiral lobisi kazansın fakat uzun vadede Linlin'in asıl gücü ve amirallerin de ana karakterler karşısında düşecekleri durumu gördüklerinde pek çok üye oy değiştirecek ve işte o zaman ben Birleşmiş Amiral Lobisi Karşıtları Topluluğu Başkanı ve Önderi pilavüstükuru o gün yazacağım bugünü anarak!Adama böyle bir gecede operasyon düzenlerler işte amiral lobisi seni bulur.İşte operasyon görüntüleri
Sanji hayatı boyunca Bm'ı alacak saviyeye gelemez eğer güçlenmeler çok uçmazsa.Zoro alabilir evet ama o da zar zor.Sanji bir amiral alabilecek kıvama geldiğinde, zaten tek başına Big Mom'u da alabilecek kıvamda olacak. Aynı şey Zoro için de geçerli.
dogrudur abi bayadır okumuyorum seriyiDaha korkunç imaj çizmeleri güçlü oldukları anlamına mı geliyor? Yonko ve Amiraller her zaman aynı seviyenin insanları olarak tutuldu.
Oysaki seni amiral seven biri olarak bilirdikÖnemli olan muharebeyi değil savaşı kazanmaktır. Bugün amiral lobisi kazansın fakat uzun vadede Linlin'in asıl gücü ve amirallerin de ana karakterler karşısında düşecekleri durumu gördüklerinde pek çok üye oy değiştirecek ve işte o zaman ben Birleşmiş Amiral Lobisi Karşıtları Topluluğu Başkanı ve Önderi pilavüstükuru o gün yazacağım bugünü anarak!
Zoro bir sonraki rakibini yendiğinde büyük ihtimalle Big Mom'u geçer. Sanji de düne kadar Dof'u alamıyordu adam şimdi yc2 tekleyecek kadar güçlendi.Sanji hayatı boyunca Bm'ı alacak saviyeye gelemez eğer güçlenmeler çok uçmazsa.Zoro alabilir evet ama o da zar zor.