Sensey bu hamleni unutmayacağım. Amiral lobisi bu kadar fırsatçı olmamalıydı. Elbet Oda amiralleri işleyeceği zamanlar olacak ve işte o zaman ben pilavüstükuru, senin başlattığın bu oyuna noktayı koyup seni rüyalarından uyandıracağım.
Big Mom'ın bu hantallıkla ışık hızındaki Kizaru'ya ayak uydurabileceğini düşünüyor musun?Sensey bu hamleni unutmayacağım. Amiral lobisi bu kadar fırsatçı olmamalıydı. Elbet Oda amiralleri işleyeceği zamanlar olacak ve işte o zaman ben pilavüstükuru, senin başlattığın bu oyuna noktayı koyup seni rüyalarından uyandıracağım.
Ya Zoro vs Akainu konuma izin verilmedi, verilse Amiral lobisi tamamen bitirmiştim. 2 yıl önce planladım ama eyyama gitti.Sensey bu hamleni unutmayacağım. Amiral lobisi bu kadar fırsatçı olmamalıydı. Elbet Oda amiralleri işleyeceği zamanlar olacak ve işte o zaman ben pilavüstükuru, senin başlattığın bu oyuna noktayı koyup seni rüyalarından uyandıracağım.
Işığa ruh verir.Big Mom'ın bu hantallıkla ışık hızındaki Kizaru'ya ayak uydurabileceğini düşünüyor musun?
Kaido buna gülüyor.Linli'in bu bölümde aldığı saldırıları başka bir karakter alsaydı çoktan mezara girmişti. Law'ın katman katman daha büyük delikler açtığı saldırının seri içerisinde denkleyebileceğimiz pek az saldırı var.
Linlin diyenler gelecekte kazanır.
Linlin'in hantallığına karşılık haki zırhı var. Kadın bunca yıldır almadığı hasarı Law'ın meyvesi sebebiyle alıyor, bu denklemde Law olmasaydı Linlin güle oynaya 2 kid veya 2 Zoro'yu da çoktan alırdı. Linlin'e hasar veren tüm saldırılar Law kaynaklı.Big Mom'ın bu hantallıkla ışık hızındaki Kizaru'ya ayak uydurabileceğini düşünüyor musun?
Kid'in metallere de ruh verdi, gördük sonra Kid geri kullanıp Big Mom'a zıbamladı.Işığa ruh verir.