Bu Bakugo'da Sasuke torpili var gibi geliyor bana. Seri sonunda bile Deku ile denk olursa şaşırmam.Onlar genç, kanları kaynıyor. Sona doğru Deku geçer, Bakugo ve Todoroki peşinden gelir. Afo'nun yerini de Tomura alır.
Bu Bakugo'da Sasuke torpili var gibi geliyor bana. Seri sonunda bile Deku ile denk olursa şaşırmam.Onlar genç, kanları kaynıyor. Sona doğru Deku geçer, Bakugo ve Todoroki peşinden gelir. Afo'nun yerini de Tomura alır.
Karakter gelişimi iyi gidiyor, mangaka karakterin üzerine titriyor belli ama ben de pek sevmiyorum Bakugo'yu. Lisedeyken falan izleme şansım olsaydı sevebilirdim sanırım. Agresifliği çok yapay geliyor. Karakter popülerlik anketinde Midoriya'yı geçip 1. olmuştu en son. Midoriya'ya müstahak gerçi.Aşırı agresifliğinin göz ardı edilmesi hata bence. Hayatın her anında etrafındakileri aşağı gören birisinin kahraman olması saçma.
Valla Midoriya benim en güçlü kahraman oluşumun hikayesi demeseydi ihtimal verebilirdim. Belki final bölümünde not düşerler Bakugo hariç diye.Bu Bakugo'da Sasuke torpili var gibi geliyor bana. Seri sonunda bile Deku ile denk olursa şaşırmam.
Herif kurtarma adamı değil. Ben kötü döveyim kafasında. xDAşırı agresifliğinin göz ardı edilmesi hata bence. Hayatın her anında etrafındakileri aşağı gören birisinin kahraman olması saçma.
Sinirin şeyini çıkardı Bakugo. Sınavda bile profesyonel yaralılara sert davranıyordu. Sırf komiklik olsun diye yapıyor olmalı mangaka.Karakter gelişimi iyi gidiyor, mangaka karakterin üzerine titriyor belli ama ben de pek sevmiyorum Bakugo'yu. Lisedeyken falan izleme şansım olsaydı sevebilirdim sanırım. Agresifliği çok yapay geliyor. Karakter popülerlik anketinde Midoriya'yı geçip 1. olmuştu en son. Midoriya'ya müstahak gerçi.
Orası kolay ya. Midoriya için kendini feda edip ölmüştür bir ara. Zaten seiyuu hüzünlü hüzünlü söylüyordu o sözü.Valla Midoriya benim en güçlü kahraman oluşumun hikayesi demeseydi ihtimal verebilirdim. Belki final bölümünde not düşerler Bakugo hariç diye.
Evet Japonya'da yapılmıştı.Aynen, Bakugo zamanla durulacak gibi ama gerçekten aşırı agresif ve yersiz. Bu anket sadece Japonya'da mı yapıldı? Japonlar seviyor sanırım bu tipleri.
Biraz Ace kafası var zaten delide. :/Orası kolay ya. Midoriya için kendini feda edip ölmüştür bir ara. Zaten seiyuu hüzünlü hüzünlü söylüyordu o sözü.
119. sayı.Animenin son bölümü (Bakugo vs İzuku bölümü) mangada kaçıncı bölüme denk geliyor bilen var mı?
Teşekkür ederim119. sayı.
Manga cumaları çıkıyor ingilizce olarak. Puzzle Fansub çeviriyor. Puzzmoş'tan (Manga okuma şeysi) bakabilirsin. Ama çevirileri şu sıralar biraz aksıyor. Eskiden 1 ya da 2 günde çevirilirdi, son 1-2 aydır 2-3 bölüm çıkınca topluca çeviriyorlar. Çevirmen ya da Editör kaynaklı bir durum galiba. Ama yakında tekrar eskisi gibi 1-2 gün sonra çeviri gelmeye başlar diye tahmin ediyorum.Animenin son bölümü (Bakugo vs İzuku bölümü) mangada kaçıncı bölüme denk geliyor bilen var mı?
Bir de anime hangi gün çıkıyor, manga hangi gün çıkıyor gibi detaylardan bahsedebilirseniz de iyi olur yani