Ben yazmak istiyorum ama bölümler seri gelmiyor. İngilizcesi bazen yanlış anlıyorumBakugo uzak dursun Ochako'dan! Gerçi duruyor zaten.
Ben de bu tip bölümleri seviyorum. Mangaka mantıklı bir evren kurmuş. Bir kahramanın geçmesi gereken evreler güzel işleniyor.
Sizde yazın yav. @OverLord @Popsicle @DenizinŞövalyesi @Kuroro @Veritas @Bilture19 @Robin-chwan @Tendo Pain
Ve unuttuklarım.
Kimse ölmez olur mu. Gece gözü öldü. Dahi denilen hero (3. Sınıf adını unuttum) özgünlüğünü sonsuza dek kaybetti. Ve daha bir sürü aksiyon. Mangaka çok iyi çiziyor dövüşleri.Çok konuya atlamış oldum da bir şey soracağım. Bu anime One Piece gibi geyik yaparak, kimse ölmeden mi geçiyor, yoksa daha karanlık bir anime falan mı?
Niye ya bence en iyi etkileşim o ikisi arasındaBakugo uzak dursun Ochako'dan! Gerçi duruyor zaten.
Ben de bu tip bölümleri seviyorum. Mangaka mantıklı bir evren kurmuş. Bir kahramanın geçmesi gereken evreler güzel işleniyor.
Aslında önce ekşi sonra tatlı şeklinde ilerliyor. Daha doğrusu önce tatlı sonra ekşi. Bir arc kısa ve neredeyse eğlenceli, tek bir villian ya da karakter tanıtımı yapıyor. Okul etkinliği düzenliyor. Sonraki arc karanlık, villian tarafının ağır bastığı ciddi bir kayıp verildiği bir arc yapıyor.Çok konuya atlamış oldum da bir şey soracağım. Bu anime One Piece gibi geyik yaparak, kimse ölmeden mi geçiyor, yoksa daha karanlık bir anime falan mı?
Shinsou söylediği bir şeye karşılık verdiğinde senin kontrolünü ele geçiriyor. Bu yüzden ses taklit eden bir ağızlığı var. Birinin sesini taklit edip kendisine karşılık vermeni sağlıyor.Ben yazmak istiyorum ama bölümler seri gelmiyor. İngilizcesi bazen yanlış anlıyorum
Ben Deku’nun rüyasından sonra sadece onun eşleşmesini merak ediyorum.
Şu beyin yıkayan elemanın olayını tam anlamadım ben. Çeviri karışık geldi biraz. Herkes korkuyor ama daha olayını göstermedi
Başlamayı düşünüyorum ben zaten. Şu ana karakterin tasarımı falan çok hoşuma gidiyor. Pollyanna serisi olmaması da güzel oldu. Bu gece ilk bölümünü falan izlerim belkiKimse ölmez olur mu. Gece gözü öldü. Dahi denilen hero (3. Sınıf adını unuttum) özgünlüğünü sonsuza dek kaybetti. Ve daha bir sürü aksiyon. Mangaka çok iyi çiziyor dövüşleri.
Okumadıysan/izlemediysen başla derim
Kan, vahşet görmek istiyorum kafasında değilim sadece. Pollyanna animesi olmasın, herkes mutlu mesut gezmesin falan istiyordum o da öyle değilmiş zaten anladığım kadarıyla.Niye ya bence en iyi etkileşim o ikisi arasında
Bir de tam sırası diye anime ikinci sezonuna başladım iyide yapmışım, tavsiye ederim.
Aslında önce ekşi sonra tatlı şeklinde ilerliyor. Daha doğrusu önce tatlı sonra ekşi. Bir arc kısa ve neredeyse eğlenceli, tek bir villian ya da karakter tanıtımı yapıyor. Okul etkinliği düzenliyor. Sonraki arc karanlık, villian tarafının ağır bastığı ciddi bir kayıp verildiği bir arc yapıyor.
Şimdiye kadar gerçekten sadece bir ölüm oldu hatırladığım kadarıyla ama işin ciddiyetini sağlamak adına fikir çarpışması yapıyor ki ben daha çok seviyorum. Her an Quirk kaybetmeye dair bir arc atlattık ve sonuçları oldukça acı oldu mesela. Anime son bölümlerinden örnek vermem gerekirse halkın gözündeki imaja yönelik bir saldırı olduğu için herhangi bir ölüm olmasa bile insanların üstündeki o stresin ağırlığını ve sonuçlarını gayet karanlık bir şekilde yansıtabildiği bir arc var.
Ölüm olsun taştan olsun bana kan yeter diyorsan mesela Naruto ya da basiliks gibi o zaman hitap etmez tercih olarak.
Seriyi takibi bıraktığım için yazabileceğim bir şey yok.Bakugo uzak dursun Ochako'dan! Gerçi duruyor zaten.
Sizde yazın yav. @OverLord @Popsicle @DenizinŞövalyesi @Kuroro @Veritas @Bilture19 @Robin-chwan @Tendo Pain
Ve unuttuklarım.
Türkçesi düzenli olarak gelmiyor son 2 aydır. Arada topluca atıyorlar.Ben yazmak istiyorum ama bölümler seri gelmiyor. İngilizcesi bazen yanlış anlıyorum
Ben Deku’nun rüyasından sonra sadece onun eşleşmesini merak ediyorum.
Şu beyin yıkayan elemanın olayını tam anlamadım ben. Çeviri karışık geldi biraz. Herkes korkuyor ama daha olayını göstermedi
Aynen biriktiriyorum.@Kuroro sen bölüm mü biriktirecektin? Yoksa başka birisi miydi o?
Fazla biriktirme.Aynen biriktiriyorum.
Uzun soluklu olarak mı planlanmış, bunu duyduğuma sevindim@Mercury Seri açıkçası çok karanlık değil ama pür neşeden ibaret de değil. Seri One Piece, Naruto gibi uzun soluklu planlandığı için çok popüler karakterlerin ölümü için erken.
Serinin en büyük artısı etkileyici sahneleri. Şahsen ben izlerken/okurken sürekli bir titreme halindeyim. Daha ilk manga bölümünde "You can be a hero." sahnesinde seriye kanım ısındı ve seri beni hiç yanıltmadı. Beğenmediğim ufak şeyler var ama beğendiklerimin yanında hiç kalır. Ayrıca izleyip okuduğum her şeyde böyle şeyler vardır benim.
Benim kadar sever misin bilmiyorum ancak en azından çerezlik olarak takip edilebilecek bir seri.