Funduska
Bir ara çok sıkıcı bir arc olmuştu,orada soğuttu bırakıp başka serilere yöneldim.@OverLord Aaaaa Niye?
Bir ara çok sıkıcı bir arc olmuştu,orada soğuttu bırakıp başka serilere yöneldim.@OverLord Aaaaa Niye?
Uzun soluklu planladığına dair bir ifade okumadım ama böyle olduğu çok açık. Manga şu an 198. bölümde ama Midoriya'nın gideceği çok yol var. Tıpkı 198. bölümlerinde Naruto ve Luffy'de olduğu gibi.Uzun soluklu olarak mı planlanmış, bunu duyduğuma sevindim
4. Bölüme kadar izledim. Kesinlikle takip edeceğim. Dediğin gibi ne çok karanlık ne de çok neşeli bir seri olmaması da iyi. Midoriya'nın 2. Bölümde bu benim en iyi kahraman olma hikayem diye spoiler vermesi ve fazla sulu göz olması dışında bir sıkıntı yok.
Hangi arctı? Şu aralar fena ilerlemiyor. Biraz dayanmana değecektir.Bir ara çok sıkıcı bir arc olmuştu,orada soğuttu bırakıp başka serilere yöneldim.
Umarım dediğin gibi uzun soluklu olur, yorum yapacak kadar bilgim yok henüz (1.sezon bitti) ama serinin zirvesinin tam gücünü falan görünce sanki çok uzun soluklu olmayacak gibi geliyor. Gerçi belki bilmediğim bir şeyler vardır, bilemiyorumUzun soluklu planladığına dair bir ifade okumadım ama böyle olduğu çok açık. Manga şu an 198. bölümde ama Midoriya'nın gideceği çok yol var. Tıpkı 198. bölümlerinde Naruto ve Luffy'de olduğu gibi.
Fazla sulugöz olması bence çok iyi mantıklı yaa. Ama ona bir şey diyemem tabii. Ama benim en iyi kahraman olmam hikayesi diyor ama bu rahatsız olacak bir şey değil ki. Malumun ilanı. Luffy benim korsanlar kralı olma hikayem demiyor ama olacağı belli değil mi? Başka bir sebepten dolayı bundan rahatsızsan duymak isterim bunu.
Hangi arctı? Şu aralar fena ilerlemiyor. Biraz dayanmana değecektir.
İyileri biraz aşağılamışlar ama inan bana o mevki çok çok uzakta.Umarım dediğin gibi uzun soluklu olur, yorum yapacak kadar bilgim yok henüz (1.sezon bitti) ama serinin zirvesinin tam gücünü falan görünce sanki çok uzun soluklu olmayacak gibi geliyor. Gerçi belki bilmediğim bir şeyler vardır, bilemiyorum
Aslında bir sıkıntı yok, dediğin gibi malumun ilanı, ama insan yine de aksinin olmasına ihtimal vermek istiyor.
Neyse ben bu konuyu daha fazla eşelemeyeyim, spoiler yemek istemiyorumİyileri biraz aşağılamışlar ama inan bana o mevki çok çok uzakta.
Bir de bu All Might'ın tam hali değil düşün.
Keşke bu kadar fark olmasaydı. All Might için Roger dersek Endeavour bir WB olmalıydı. Ama Endeavour bir yonko hatta bir amiral gücünde gibi.Endeavor ile All Might arasındaki farka ne diyorsun?
Onlar genç, kanları kaynıyor. Sona doğru Deku geçer, Bakugo ve Todoroki peşinden gelir. Afo'nun yerini de Tomura alır.Evet, aralarındaki fark bayağı fazla. En azından şu an öyle görünüyor. Ama Endeavor'nın diğerlerinden ayrıldığı yer, herkesin All Might'ın seviyesini kabul etmesi. Endeavor ise hep geçmeye çalıştı. Tabii ki yeni öğrencilerin ''seni geçeceğim All Might'' haykırışlarından ayrı tutuyorum Endavor'un çabasını.