Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Boku no Hero Academia

Bakugo serinin yarısıdır, tek kelimeyle özetlersek. Sadece şu son kendini feda etme olayı karaktere hakaret etmek gibi bişey oldu. Bu velet katıksız zirveye çıkma hedefiyle yoğrulmuş, ağzı burnu kırılacak seviyede ayar hareketler yapan fakat hedefi yolunda herşey mübah demeden onurlu bir şekilde yoluna devam mutlak alfa olmaya çalışan vahşi bir hayvan.

Şu klasik son vuruşu yapmak veya son hedefe gitme yolundaki ana karakterin önünü açmak için kendini feda etme saçmalığı dönünce. Ben seni asla bırkamam diyen ya da arkadaşlığın güçüyle kayıp vermeden işi halletme saçmalığının tonla olduğu piyasada. Bunun gibi egosu yüksek, arkadaşı kendisi için feda ederken asla demek yerine benim kral olmam için kendini feda et diyebilen, herşey çok güzel olacak popilizmi yerine milletin ağzını burnunu kıran, taş gibi karakterdi.

Ağlak velet için kendini öne atana kadar tabiki. Kardeşin bu karakter ya zirve olur ya da bu yolda ölür, zamanla yandaşı olmaz.

Lemillion'u gördükten sonra bizim elemanlar baymaya başladı. Bakugo bağırmadan konuşmaya başlarsa belki ona karşı görüşüm değişebilir kafa şişirmesi bayıyor. Midoriya desen ağlamak için yer arıyor. Şu tavırlarını biraz törpüleseler iyi olacak.

Bakugo serinin yarısıdır, tek kelimeyle özetlersek. Sadece şu son kendini feda etme olayı karaktere hakaret etmek gibi bişey oldu. Bu velet katıksız zirveye çıkma hedefiyle yoğrulmuş, ağzı burnu kırılacak seviyede ayar hareketler yapan fakat hedefi yolunda herşey mübah demeden onurlu bir şekilde yoluna devam mutlak alfa olmaya çalışan vahşi bir hayvan.

Şu klasik son vuruşu yapmak veya son hedefe gitme yolundaki ana karakterin önünü açmak için kendini feda etme saçmalığı dönünce. Ben seni asla bırkamam diyen ya da arkadaşlığın güçüyle kayıp vermeden işi halletme saçmalığının tonla olduğu piyasada. Bunun gibi egosu yüksek, arkadaşı kendisi için feda ederken asla demek yerine benim kral olmam için kendini feda et diyebilen, herşey çok güzel olacak popilizmi yerine milletin ağzını burnunu kıran, taş gibi karakterdi.

Ağlak velet için kendini öne atana kadar tabiki. Kardeşin bu karakter ya zirve olur ya da bu yolda ölür, zamanla yandaşı olmaz.
zirvedeki all might her şeyini feda eden biri değil miydi? zirveyi hedefleyen bakugonun da bu yolda ilerlemesi gayet anlaşılabilir keza bunlar kahraman değil mi lol acaba seriyi op ile falan karıştırmış olabilir misin? hani kk olmak için tüm rakiplerini yenmek gbi falan dfkşhg

Midoriya ile ilgili bir teorim var, bence Midoriya'nın başından beri bir benliği var. O da fangirl olmak, benliği istemsiz çalışıyor yani kendisi de farkında değil. Yoksa Bakugo gibi karakterin kıçının dibinde kacchan kacchan diye gezmesinin bir mantığı olamaz. Bu fangirl sahneleri dışında Midoriya adamdır.

Bakugo susuzluktan ölecek olsa yağmurlu havada üzerine şemsiye tutarım. Bunlar dışında Mirio adamdır, All Might adamın hasıdır, Shigaraki ise Obito'dur.

zirvedeki all might her şeyini feda eden biri değil miydi? zirveyi hedefleyen bakugonun da bu yolda ilerlemesi gayet anlaşılabilir keza bunlar kahraman değil mi lol acaba seriyi op ile falan karıştırmış olabilir misin? hani kk olmak için tüm rakiplerini yenmek gbi falan dfkşhg
Ben aslında genelin dışında bir karakter olduğunu vurgulamak istedim. Velet, gıçık mı gıçık, egolu mu egolu, ben sizleri korurum yerine benim zirve yolum için ölün. Arkadaş olabiliriz yerine iyi kötü ayrım yapmadan pata göz dalan birisi. Zamanla ana karakterin yançısı olmayacağını düşünüyordum, son sayılar fikrimi değiştirdi.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık