Götügonun kişiliğini ölçebilmek için yeşilçam bakkalı tezgahı yapmam lazım onunla da uğraşamam.Karakterlerin kişiliklerini tekrar ölçtüğünde konuşalım
Götügonun kişiliğini ölçebilmek için yeşilçam bakkalı tezgahı yapmam lazım onunla da uğraşamam.Karakterlerin kişiliklerini tekrar ölçtüğünde konuşalım
Sen de içinden eminim Midoriya'nın ezikliğine küfür ediyorsundur. Bakugo da aynısını yapıyordu ancak bunu eyleme geçiriyordu. Uzun bir süre sonra hayatında en sevdiğin, örnek aldığın bir kahraman gelip o eziklediğin çocuğa saç yedirip onu varisi yapıyor. Hem de quirk'i olmayan birisine. Bu gücün daha iyi değerlendirebileceğini düşünüp kafayı yiyorsun. O gücü senin aldığını hayal edip her gece yastığı yumrukluyorsun. O gecenin sabahında aynı çocuk sana "Merhaba KAÇÇAN" diyor. Ben olsam şimdiye öldürürdüm .Götügonun kişiliğini ölçebilmek için yeşilçam bakkalı tezgahı yapmam lazım onunla da uğraşamam.
Keşke ship o kadarda kalsa. Midoriya X Naruto shipleyen var.Bakugo'yu beğenmen gitsin Midoriya X Uraraka shipliği yapsın bu arada...
Midoriya'ya ezikliğinden ve kendini sürekli pasif göstermesinden ötürü tahmin edemeyeceğin kadar sövüyorum ama bu benim gözümde götügonun değerini arttıran bir olay değil. Biri düşünce diğeri otomatik olarak yükselmiyor. Midoriya'nın hayattaki en büyük aptallığı şu geri zekalının evveliyatını sevmemesidir zaten.Sen de içinden eminim Midoriya'nın ezikliğine küfür ediyorsundur. Bakugo da aynısını yapıyordu ancak bunu eyleme geçiriyordu. Uzun bir süre sonra hayatında en sevdiğin, örnek aldığın bir kahraman gelip o eziklediğin çocuğa saç yedirip onu varisi yapıyor. Hem de quirk'i olmayan birisine. Bu gücün daha iyi değerlendirebileceğini düşünüp kafayı yiyorsun. O gücü senin aldığını hayal edip her gece yastığı yumrukluyorsun. O gecenin sabahında aynı çocuk sana "Merhaba KAÇÇAN" diyor. Ben olsam şimdiye öldürürdüm .
Matsuri denen eleman büyük ihtimalle ne dediğinin farkında değil.Bak ben HxH izliyorum. 14 yaş kızları aynen şunları yazıyor :
Yakışır... Yıl olmuş 2021 karizmanın öz evladı, direnişin, baş kaldırışın sembolü, ortaya gerçek bir karakter koyan Bakugoyu sevmemek...Keşke ship o kadarda kalsa. Midoriya X Naruto shipleyen var.
Spor sohbet konusundaki seksi mesajlarının hatırı için lütfen daha fazla bitirme kendini...Yakışır... Yıl olmuş 2021 karizmanın öz evladı, direnişin, baş kaldırışın sembolü, ortaya gerçek bir karakter koyan Bakugoyu sevmemek...