Harbiden benziyormuş, bana wolverine'i anımsatmıştı ama ilkEn öndeki kahraman Beyazsakal'a benziyor.
Seri daha bitmedi.En son 303. bölüm çıktı.4. Sezonun son bölümlerindeyim. Ya olm Niye şu manga çizerleri yazaları ana karakteri niye bu kadar antipatik yapıyor be... Bakugo adamdır.
Edit: Bu arada seri bitti mi? Güncel geliyor mu?
Götügo gibi manga dünyasının en kabız en itici karakterlerinden birini sevebildiğin için tebrik ederim dostum. Hani Midoriya'yı sevmezsin seride sevecek kimse bulamazsın anlarım da Götügo'yu sevmek nedir lan :/4. Sezonun son bölümlerindeyim. Ya olm Niye şu manga çizerleri yazaları ana karakteri niye bu kadar antipatik yapıyor be... Bakugo adamdır.
All might'ı sevmeyen yoktur diye yazmim dedim. Bakugo'yu sevmeyen de otursun kendini bi sorgulasın bence :/Götügo gibi manga dünyasının en kabız en itici karakterlerinden birini sevebildiğin için tebrik ederim dostum. Hani Midoriya'yı sevmezsin seride sevecek kimse bulamazsın anlarım da Götügo'yu sevmek nedir lan :/
Bakugo gibi evladım olsa ağzını bağlar zincire vurup kömürlüğe tıkarım. Midoriya adamdır.4. Sezonun son bölümlerindeyim. Ya olm Niye şu manga çizerleri yazaları ana karakteri niye bu kadar antipatik yapıyor be... Bakugo adamdır.
Öyle deme ama sende herkes tarafından övülseydin sende bakugo gibi olurdun .ssGötügo gibi manga dünyasının en kabız en itici karakterlerinden birini sevebildiğin için tebrik ederim dostum. Hani Midoriya'yı sevmezsin seride sevecek kimse bulamazsın anlarım da Götügo'yu sevmek nedir lan :/