Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Boku no Hero Academia

Ben aslında genelin dışında bir karakter olduğunu vurgulamak istedim. Velet, gıçık mı gıçık, egolu mu egolu, ben sizleri korurum yerine benim zirve yolum için ölün. Arkadaş olabiliriz yerine iyi kötü ayrım yapmadan pata göz dalan birisi. Zamanla ana karakterin yançısı olmayacağını düşünüyordum, son sayılar fikrimi değiştirdi.
benim için ölün mü :S wow bi karakteri bu kadar kötü gömemezdim herhalde. geçmişi temiz görünen bakugonun böyle şeyler söyleyecek kadar evrilmesi imkansız gibi, çok kaybetmesi lazım çok. yanlış karaktere bel bağlamışsın

benim için ölün mü :S wow bi karakteri bu kadar kötü gömemezdim herhalde. geçmişi temiz görünen bakugonun böyle şeyler söyleyecek kadar evrilmesi imkansız gibi, çok kaybetmesi lazım çok. yanlış karaktere bel bağlamışsın
Bu havayı veriyordu ilk zamanlar, zaten 9 yaşındaki veledin ne geçmişi olucak. Veletin doğuştan geliyordu özelikleri. İllaha gecmişinde çarpıçı bişeyler yaşamak zorunda degildi.

Anime bitti. Anime'nin bitimi manga da kaçıncı bölüme denk geliyor? Bu arada Bi Endeavour'un ateşine bak bir de Ace'in ateşine...

304

valla ben zaten sevmiştim bu quirk içinde quirk sanki inception olayını :d şimdi eski kullanıcılar ve onların deneyimler, gözlemleri, çıkarımları ile son kullanıcı deku kuna bilgi aktarmaları da gayet güzel, mantıklı ilerliyor. biraz narutodan, biraz bleachten, ucundan accık optan çalmış fikirleri ama olsun çerezlik iyi gidiyor. fairytail denen çöpten iyi en azından.

304

valla ben zaten sevmiştim bu quirk içinde quirk sanki inception olayını :d şimdi eski kullanıcılar ve onların deneyimler, gözlemleri, çıkarımları ile son kullanıcı deku kuna bilgi aktarmaları da gayet güzel, mantıklı ilerliyor. biraz narutodan, biraz bleachten, ucundan accık optan çalmış fikirleri ama olsun çerezlik iyi gidiyor. fairytail denen çöpten iyi en azından.
Senden nefret ediyorum senin yüzünden Fairy Tail'e hiç başlayamadım. :(

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık