Sanırım herkes Wano''dan çok Shici olaylarını merak ediyor. Arc'ta Yonko monko falan var da ne Hancock'ın ne de Mihawk'ın verdiği havayı veremiyorlar demek ki... Üzücü bir durum bence.
Kadının gücüne yakalanmak için cinsel bir arzu gerekmiyor ki. Sadece güzel olduğunu düşünmek yeterli. Coby bir kere bile güzel olduğunu düşünse taşlaşmaya başlayacak. Bunu durdurmak için Momonga gibi dikkatini dağıtmak için kendini yaralaması gerekiyor. Yada kendine çok hakim olması gerekiyor ki Coby daha çok toy olduğu için kendine hakim olamaz.Coby de Luffy gibi aseksüeldir zannımca. Sorun yaşayacağını sanmıyorum bu konuda. Tabi normal gücünden haberdar değiliz. Dövüş farklı şeylere gebe olabilir.
Evet de ben Coby ile Luffy'i kadınlara karşı aynı olarak düşünüyorum. Coby'nin güzel olarak niteleyebileceği tek şeyin de Luffy olacağını elbette .dKadının gücüne yakalanmak için cinsel bir arzu gerekmiyor ki. Sadece güzel olduğunu düşünmek yeterli. Coby bir kere bile güzel olduğunu düşünse taşlaşmaya başlayacak. Bunu durdurmak için Momonga gibi dikkatini dağıtmak için kendini yaralaması gerekiyor. Yada kendine çok hakim olması gerekiyor ki Coby daha çok toy olduğu için kendine hakim olamaz.
Valla Oda senin dediğin gibi yapabilir ama pek sanmıyorum. Coby bir kere bile olsa aklından geçirir diye düşünüyorum ama senin dediğin şekilde de olsa pek fark etmez. Daha koramiral bile olmayan biri Hancock'u alamaz.Evet de ben Coby ile Luffy'i kadınlara karşı aynı olarak düşünüyorum. Coby'nin güzel olarak niteleyebileceği tek şeyin de Luffy olacağını elbette .d
Luffy'e çoğu kadından çok ilgi duyuyordur .d
Zaten ben de Hancock'ın alacağını düşünüyorum. Ancak bu meyvesinin o gücüyle olmaz diyorum.Valla Oda senin dediğin gibi yapabilir ama pek sanmıyorum. Coby bir kere bile olsa aklından geçirir diye düşünüyorum ama senin dediğin şekilde de olsa pek fark etmez. Daha koramiral bile olmayan biri Hancock'u alamaz.
Yılan kardeşlerin dayak yemesi.
Enel de her şeyi duyuyordu, farkediyordu. Rahipleri de benzer idiler. Aisa tüm adayı hissediyordu, felan filan.
Cevap veremeyinceki klasik davranışlar.
Güzel saçmalamışın, ne denir bilemedim.