Rövanş maçıdır belki?
Işin saçma kısmı tüm tayfanın ıkına ıkına aldığı pacifistaları bu kadın kum torbası gibi tekliyor. Ayrıca oda sürekli bu adamları y onkou yenecek güç olarak tanımladı. Boş çikamaz bence
1- Rovanş maçı olduğunu sanmıyorum.
2- Gear2'yi yeni yeni Sandersonia ve Marigold savaşında görüyorlar, Luffy o ana kadar o kadar ezik görülüyorduki adada '' Siyah Panteri bile teklediğinde şoke oluyorlardı ''. Yani Luffy gerçek gücünü geçtim sadece küçük bir kısmını göstermiş öncesinde. Dediğim gibi arcların klasik olayı, Luffy malca yakalanır durumundan ibaret olay.
3- Pasifista'yı saldırı modundayken teklemeyle , durgun moddayken tekleme çok farklı iki kriter. Pasifista'nın önüne geçip '' Dur '' çekip sonrasında Pasifista buna saldırmazken kafasına vurup meyve gücünün getirisiyle '' Kafasının bir kısmını taş etmek '' çokta abartılacak birşey değil. Bir vuruşta sendeleyip patlatma bile yok ortada yani.
4- Meyvesi çok sağlam, bakıpta etkilenilirse taş olursun, ona lafım yok. Ama burada bir kadından bahsediyoruz yahu Oda'nın elinden çıkma yani
Yonkou kumandanları gerçekten farklı bir lig, Doflamingo'ylada bir tutamayız bunu. Yonkou 4-5 komutanı veya o seviyeden biraz daha fazla gelir anca. Yonkou'nun en önemli adamları seviyesinde görmüyorum kadını.
Kral haki mevzusuda çok önemli değil, genç Sivri Kafalı Chinjao kadar güçlü olduğunu bile düşünmüyorum çünkü ben bu kadının aslen.