1- Dostum o yılan kardeşler dediğin kişiler Hyogoro'nun yaptığı hakiyi yapıyor yahu. Onlar sandığın gibi güçsüz kişiler değil, koramiral seviyesindende aşağıda değiller emin olabilirsin, öyle çöpündende değil sağlamlarından olurlar yani. Kenboshoku ve Busoshoku uzmanlıkları var. Tashigi ile yan yana koyman bile hakaret yani.
2- Sentomaru top gibi falan oynayamaz Luffy ile, önce Chopper'ı yensin, 3 kere saldırısından kaçıp terlemekten başka birşey yapmadı ona karşı. Orada amiral var, Kuma var tabiki birşey yapamazdı, kaldıki px dövüşünden dolayı çok yorgunlardı. Sentomaru'da habire gafil avlayıp Luffy'i uçurdu başka birşey yok. Ölümüne teke tek dövüşmüşler gibi konuşuyorsun. Luffy'nin kafası dalgın olmazsa ve teke tek dövüşe girse Sento'yu 2 yıl öncede harcardı zor birşey değil o. Sentomaru aynı zaman diliminde Luffy'nin yenemeyeceği birisi değil hallederdi onu.
3- Ben Luffy, Hancock'u yener demedim zaten demediğim şeylerden yürümüş gitmişsin. Sadece Smoker örneğini vermen hiçte sağlıklı değil dedim. Oradaki Smoker'ın güç seviyesi cp9 üyelerinin en aşağısı kadardır anca, totalde onlar kadar yetenekli savaşçı olduğunu bile sanmıyorum, logiayı yemiş ballı ballı ilerlemiş, Luffy'nin karşılaştığı adamlarla mı karşılaşmış? Savaş tecrübeleri ve total yeteneği cp üyeleri kadar bile etmez bence o Smoker'ın 2 yıl önce. Hayatı boyunca logutown'da yatmış birinden bahsediyoruz yahu. Kimki o Luffy'nin yanında?
4- O zamanki Luffy herkesi yener demedim zaten, amiraller yonkoular ve üst düzey komutanlara girmedim bile demediğim şeylerden ilerliyorsun bak hep. Smoker'ı yenmek falan herkesi yenmek demek değil. 2 yıl sonraki Smoker'ıda gördük, çapını belli etti. Öyle sağlam bir haki kullanıcısı falanda değil, totalde Buster Call koramiralleri kadar bile güçlü olduğunu düşünmüyorum ben o Smoker'ın 2 yıl sonraki halinin. Strawbery kaç yıl önce Jinbei'yi tatmış tecrübe etmiş adam, Doberman desen Shanks'a bile atarlanıyor en önemli konuşmaları yapıyor, Momonga zaten G üslerinden birinin başında. Onigumo desen Marco'ya farkettirmeden seri bir şekilde kairoseki kelepçe bile taktı, tecrübeli adamlar. Yani Smoker bu adamlardan bile sağlam değil aslen. Bu yüzden total yetenek olarakta 2 yıl önceki Luffy'den güçlü filanda değil emin olabilirsin buna. Yılan kardeşlerin 2'si birlikte şuanda Smoker'ı yenebilirler zaten çok zor birşey değil onlar için bence.
5- Hancock ile Luffy dövüşüne şuan girmedim zaten kim yenerdi olayına, ben sadece verdiğin örneğin çok yanlış olduğunu dile getirdim, bu kadar basit ve düz bir bakış açısı olamaz yani.