Öncelikle, konunun başından itibaren okumaya başladım. görüyorum ki karakter çok küçümsenmiş, marineford savaşı daha devam ederken konu açılmış, bu sebeple yanlış bilgileri vesaire düzeltirler veyahut zaman içerisinde biri çıkar belirtir dedim lakin karşılaşmadım hatta bambaşka yorumlarla karşılaştım. o kadar küçümsenmiş ki arada lawı bile alamaz dendiğini gördüm, öncelikle özelliklerinden başlayalım o düzeltmeyi ben yapayım.
hancock dediğimiz shichibukailerin en güçlü 2 ismi içerisindedir mihawk ve hancock, izlerken özelliklere bu bölümlere kadar pek dikkat etmediniz sanırım, hancockun fiziksel özellikleri çok çok üst seviyede anime ile filmi bağdaştırmak gibi olmasın ancak son çıkan filmde one piece stampede de fiziksel gücünü görmek isterseniz kimsenin etki edemediği dağlardan büyük bulleti tek bir tekmesiyle sendelediğini görebilirsiniz, ki filmden örneklendirmeye gerek yok savaş sahnelerinin hepsinde fiziksel özelliği görülüyor, ayriyeten ne kadar güçlü olduğu tam gösterilmediğinden ne kadar güçlü olduğu sürekli biz izleyicilerin gözlerine sokuluyor filo amirali çok tehlikeli güçlü olduğunu dillendirmişti el altında bulunduğundan kaybetmek istemedikleri bir güç olduğu ve şöyle küçük bir ekleme yapayım özellikleri hakkında: fiziksel gücünü geçtim, kendisi şeytan meyve kullanıcısı özelliklerinin bazıları karşı tarafın şehveti hissiyatı ile alakalı olsa da, karşı tarafın ne hissettiği farketmeksizin fiziksel temas halinde taşlaştırabilir hatta bazı uzaktan saldırılar için de şehvet gerekmez, özetle temas haline geçmesi bile çok zor tekmeye tekmeyle karşılık verilememesi gibi şahsen lufflyle karşılaştıklarında luffyle savaştırılmadı, sadece mero mero mellow özelliğiyle alt etmeyi denedi ancak, savaş halinde luffyi ezici bir üstünlükle yenerdi.
İsmi geçen bu 2 savaş lordunun amiral seviyesinin altında olduğunu sanmıyorum, eğer aksi söyleniyorsa bu sadece bir hüsnükuruntusudur şahsen bile izleye böyle denmesi bir safsatadan ibaret olur. çünkü çok çok ötesinde bi karakter
meyve gücü hakkında daha net bir açıklama bırakalım; temas halinde canlı cansız kirli düşünceler şehvet fark etmeksizin taşa çevirebilir (parfüme femur) kısaca tekmesi ile yani luffy için de geçerli bu durumlar, ki sadece temasa gerek yok slave arrow için de gerekmiyor bu detaylar yakın veya uzak savaş halinde farketmeksizin işler, belli başlı özellikler için (mero mero mellow) şehvet durumu geçerlidir. ve hala tam gücüyle gözükmüş bir karakter değil kendisi lordlar içerisinde mihawk ile hancockun amiral seviyesinin altında olduğunu düşünmüyorum tekrardan belirtelim üstünden geçerek. lakabını boşuna almıyor arada yorumlarda geçmiş aokiji mevzusu, boşuna olduğunu hiç sanmıyorum