Bu haftaki sayının ilk sayfası:
Demek zaraki Allah ne verdiyse dalmaya devam ediyor.Hafiften zeka parıltılarını da gösterdi.Bu hafta biraz daha zorlanmasını bekliyorum.Çocuk seni oyuna getirdim gibisinden konuşacaktır zaraki tınlamayacak elbette.Son karede yine bir ayar verdiğini görebiliriz.Geçen hafta yorumu atlamışım onu da aşağıya ekleyeyim.
Sanırım gerçekten önceden düşündüğüm gibi bu çocuğun hayali,başka birisi tarafından onaylanıp desteklenirse gitgide daha fazla gerçek oluyor.Tabii sadece herhangi birinin bedenine yönelik direkt bir hayalde geçerli.Yoksa zaten istediği gibi bir oda dolusu suyu yoktan ortaya çıkarabiliyor.
İyileşti dediğin için büyük ihtimalle iyileşmiştir diyor zarakiye.Yani sen öyle düşündüysen,ben kesin iyileşmişimdir gücümün etkisi artmıştır demek istiyor.Sadece kendisinin hayal etmesi etkili ama yaralarının tamamen kapanması için yeterli batarya gücünü sağlamıyor anladığım kadarıyla.Sağlasa bile bir başkasınında öyle olduğunu düşünmesi süreci hızlandırıyordur.
Ardından krakerden bahsediyor.Zaraki o da ne tepkisi veriyor.Keşke senin anlayacağın birşey hayal etseydim dercesine başka bir örnek veriyor zaraki yine anlamıyor,öyle olduğunu düşünmüyor ve saldırmaya devam ediyor.Yani bana kalırsa bir başkasıda kendisiyle aynı şekilde düşünmediği için gücü zayıflıyor.
Tabii zarakinin dediği gibi sırf kendisine odaklandığı içinde yachiru düzelmiş olabilir.Kişileri dokunarak hayal ediyor,birileride ona inanırsa işlem tamamlanıyor diye düşünüyorum.Sonra geçip gidiyor.Kensei ve Rose bu işleme maruz kaldı.Eğer zarakinin düşüncesi doğruysa Kensei ve Rose şu an ölü olmamalı.
Zarakinin avantajı hem yachiru gibi içgüdüsel hamleler yapması üstüne üstlük yachiru kadar bile düşünmemesi birşeyi dert etmemesi
Diğer shinigamilerin tepkisine gelecek olursak oldukça ilginç bir durum var ortada.Kale oluşana kadar hissetmemişler.Yan veletle yüzyüze gelene kadar.Zaraki reiatsu kontrolünü tamamen sağlamış olabilir.Reiatsusunu gizleyerek gelmiş olabilir.Bir diğer ihtimalde aynı aizenin yaptığı gibi diğerlerinin hissetmesi için reiatsu seviyesini düşürmüş olma ihtimali.Böyle düşünen arkadaşlarda var.Önce bana uçuk bir ihtimal gibi geldi (Çünkü aizen ve ichigo gibi boyut atlamış olacak) ama olmayacak şey değil.Bu da reiatsu kontrolüyle alakalı.Ancak böyle yaptıysa eğer hayal ettiğimizdende öte bir güce ulaşmış olmalı.Aynı fgt ichigo gibi.Eğer bunu yaptıysa rakibiyle birazcık olsun eğlenebilmek uğruna seviyesini kendi düşürmüştür.İkinci bir göz bandı gibi.Bu ihtimal mümkünse eğer artık Bach düşünsün diyorum zarakiden korkmaya başlasın
