Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Bleach

bu ne ya 0. takım çöp çıktı resmen bach veyahut yanındaki yenilse eyvallah elitlere yenilmek nedir ayar yemeleri bile hata. Adam krala koruma olmuş her şeyin bilmem ne bokları ama tık çıkmadı şaka gibi illa 2 bölüm iyileri 2 bölüm kötüleri ezdirecek keşiş rezil olursa hepten sövülecek.

bu ne ya 0. takım çöp çıktı resmen bach veyahut yanındaki yenilse eyvallah elitlere yenilmek nedir ayar yemeleri bile hata. Adam krala koruma olmuş her şeyin bilmem ne bokları ama tık çıkmadı şaka gibi illa 2 bölüm iyileri 2 bölüm kötüleri ezdirecek keşiş rezil olursa hepten sövülecek.
Daha birşey olmuş değil heyecana gerek yok.Sadece biri bütün elitleri tekledi işte daha ne istiyorsun.Bach güç yüklemesi yapınca bu kez uğraştıracaklar.Adamın gücü herşeyi delip geçmek,hedefe ulaşmadan durmuyor.Bu güce karşı ne yapmalarını bekliyorsun mesela ? Ha karşılık veremeyip ölürseler orası ayrı,yada bankai açıpta Barragan misali işe yaramazsa...
Bir bankai açsınlar hele de ondan sonra bakalım.Peşinen karar vermek erken.

Bu elitler Bach'ın has adamlarıysa asıl Gremmy'nin de bunlar içinde olması gerekmez miydi? Hatta elitlerin güç takviyesi yapılmamış hallerini Gremmy çok rahat şamar oğlanına çevirirdi. Elit diyip ezik çıkarmak da eski bir quincy geleneği olsa gerek.

Bu elitler Bach'ın has adamlarıysa asıl Gremmy'nin de bunlar içinde olması gerekmez miydi? Hatta elitlerin güç takviyesi yapılmamış hallerini Gremmy çok rahat şamar oğlanına çevirirdi. Elit diyip ezik çıkarmak da eski bir quincy geleneği olsa gerek.
Gremmy giydiği kapşonlu kıyafetinden de belli olacağı gibi öncesinde elit olabilir.Direk söylenmedi ama ima edildi.Kontenjan boşalmış ve bu sayede alt seviyede olmasına rağmen Askin aralarına katılmış.Durup dururken değildir herhalde.Askin öncesinde diğerleri gibi kendini gizlemedi etrafta çok dolaşıyordu.Yani aslında gremmy en başta dörtlünün içerisinde bulunuyor olabilir.Hatta en güçlüsü bile olabilir.Bach direk potansiyel zaraki için yollamış adamı.Zaten zarakiye de bu yakışır.

Daha birşey olmuş değil heyecana gerek yok.Sadece biri bütün elitleri tekledi işte daha ne istiyorsun.Bach güç yüklemesi yapınca bu kez uğraştıracaklar.Adamın gücü herşeyi delip geçmek,hedefe ulaşmadan durmuyor.Bu güce karşı ne yapmalarını bekliyorsun mesela ? Ha karşılık veremeyip ölürseler orası ayrı,yada bankai açıpta Barragan misali işe yaramazsa...
Bir bankai açsınlar hele de ondan sonra bakalım.Peşinen karar vermek erken.
Yahu biri diyorki yemeğimle her şey düzelir diğeri çıkıp kılıçları ben yaptım benim kılıcım öyle bir şey kına girmez darbe falan alırsa söverim tabi. Her hafta Japon yeni üzerinde kokain çekiyor adam çiziyor sonra

Yahu biri diyorki yemeğimle her şey düzelir diğeri çıkıp kılıçları ben yaptım benim kılıcım öyle bir şey kına girmez darbe falan alırsa söverim tabi. Her hafta Japon yeni üzerinde kokain çekiyor adam çiziyor sonra
Diğer ikisi kurşun zannederek,kurşunu engellemek için silahlarını araya koyuyorlar ona rağmen engellenemiyor.Çünkü hedefe eninde sonunda ulaşan bir yetenek.Bir sniper seni hedef aldıktan sonra böyle bir güce sahip olursa kaçmak mümkün değil.O yüzden darbe aldı.Çok hızlı olması lazım hedef alınmaması için gözle görülememesi lazım.Orda da şu yüzden hata yaptı.Önceden bu adamın mermilerini o dediğin kılıçla ikiye ayırdı yine aynısı için duruşunu aldı ama bu sefer mermi olmadığı için işe yaramadı.Darbe almasının sebebi hala mermi olduğunu sanıp karşılayabileceğini düşünmesi yüzünden.

Ancak eleman gücünü açıkladığı için önceki mesajımda yazdığım gibi Aizen,Zaraki stili yada bankaiyle kazanmaları gerekiyor.Sniper kullanan eliti indirmek için ondan çok daha erken davranıp ilk darbeyi vurarak kazanmaları gerekiyor.Şu an gücü çok imba oldu çünkü.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık