Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Bleach

Kyoraku mahzenlere inip "release the aizen" diye bağırsa ne şahane olur ya. :d Şenlik başlar işte o zaman. :d

Kyoraku mahzenlere inip "release the aizen" diye bağırsa ne şahane olur ya. :d Şenlik başlar işte o zaman. :d
Büyük ihtimalle meclise hakettiğini vermeye gitti.İstediklerini kabul etmezlerse hepsini Aizen gibi tokatlayabilir. :D Yada direk Aizenin salınmasını istemeye gitmiş olabilir.Yumurta kapıya dayandı başka şansınız yok diyebilir.

Bende Grimmjow'u bekliyorum nedense.Mayuri bazı espadaları getirince belki bir yerlerden Grimmjow'da savaşa katılacaktır diye düşünmeye başladım.

Grimmjow ve Aizen.Şu ikili gelsin yeter.Ayrıca artık Bankai görelim ya.Bırakın çalsınlar ama en azından bir bankai açın.Özledik bankai görmeyi.:ehe:

Malum olaydan sonra yeni jenerasyon Merkez 46'yı kim, nereden ve ne şekilde tayin etmişti?
Bildiğim kadarıyla bu konu hakkında herhangi bir bilgi verilmedi detay bakımından.Ama tekrar kurulmuş.Doğrudan ruhlar kralına bağlı diye biliyorum ve o olmadığı için onun yerine karar veriyor.Ruhlar kralı kendisi tayin etmiş olabilir.Yamamoto bile emirlerine uymak zorundaydı meclisin.

Kalem kılıçtan keskindir kafasında heralde kubo.. Dayı fena baktı yalnız.. İchigonun saraydan dönmesini bekledik o kadar, bu sefer de saraya geri dönmesini bekliyoz..:hhh:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık