Yahu dünden beri aklıma bir şey takıldı, içimi kemiriyor.
Bu Mayuri'nin uyandırdığı zombileri 8 numaralı espadanın deposunda bulduğunu söylüyor ama bulduğunu söylediği cesetler 8 nolu espada öldükten sonra sahte Karakura şehrinde savaşmıyorlar mıydı? E bu herif kendisinden sonra ölen birilerini ne ara depoya çekti de zombi yaptı? Ya da benim kaçırdığım bir nokta mı var? Biri açıklayabilir mi :/
Açıklamasını yapayım.Mayuri olayından önce aslında konu açmak istiyordum not defterine kaydetmiştim ama daha hemen açıklanmaz diye biraz bekletince pat diye bombayı patlattı mangaka ve benim konuda boşa gitti.Tahminlerde ekleyecektim ama iş işten geçti.Yabancı forumlardaki bir teori aklıma yatmıştı ve araştırınca daha fazla destekleyen bilgiler bulmuştum.
Burada mayuri cesetleri buluyor.Cesetlerin kim olduğunu konusuna geleceğim.
Burada exequias birliği dordooninin yenilişi üzerine onu almaya geliyor.İşini bitiriyor ve götürüyor.Bu birlik aynı zamanda cenaze birliği olarak geçer.
Bu sayfada ise cirucci için geliyorlar.Öldürüp götürüyorlar.
Daha sonra iseAizen exequıası kimin gönderdiği konusunda gerçekleri öğrenmek istiyor.Arrancarı reiatsuyla boğuyor ve sonunda gerçeği öğreniyor.
Szayel eğer sakladığını öğrenirse öldürüleceğinden korkarak itiraf ediyor.Emri o vermiş.
İtiraf edince aizen hoşgörüyle yaklaşıyor ve araştırmalarının sonucunu dosya halinde getirirsen iyi olur problem yok benim için diyor.
Szayel de çevirdiği dolaplar anlaşılacak korkusuyla tırsarak huzurundan ayrılıyor.
Yani ilk resme dikkat ederseniz labaratuvarda bulduğu iki isim cirucci ve dordooni.Privaron espadalar.Gölgelerden biri kadın.Bacakları karşılaştırın.
Privaron espadalar maskelerini kendileri kırmışlar.Hogyoku etkisi değil.Bunun bir önemi var ki mayuri ve szayel bir şeylere ulşabildi.Daha sonra mayuri bulduklarını geliştirdi ve luppinin cesedini h.mundo da chuulhorne'un cesedini de savaş sonrası karakuraya gittiğinde aldı.Edindiği verilerle deneyler yaparak diğer 2 arrancarı da privaron espadalar gibi frankeistein moda soktu.Herhangi bir bug yok.
Tek sorun şu olabilir :
Üst kısmı küle dönüşmüş luppi nasıl geri geldi ?
Bunu bilmesekte kendini sıvıya dönüştürdüğü gibi luppinin bedenini de sıvıya dönüştürmüş olabilir.Daha sonra tekrar şekillendirmiş olabilir.Yine de orihime falan el atmadıktan sonra yapmak zor gözüküyor.Sıvı bile zor aslında.