Bu kimlik bunalımı yaşayan velet, spermi sayesinde mi zombi yaratıyor?
Kan sıçratınca kişiyi kontrol edebiliyor.Muhtemelen öldürdükten sonra bir etkisi olmuyordur.O yüzden senin dediğin şekilde tekrar can veriyor olabilir bilemiyorum.
Mayuri de nemuyu iyileştirmek için bu tarz hareketlerde bulunuyordu.İlk kez görmedik aslında
Tabii ne olursa olsun quincynin sapıkça eğilimleri olduğu ayan beyan ortada.
Zombiler frankensteina karşı
Son arca dair spoilerlar arasında mayurinin cesetleri geçiyordu.
Buradaki iki arrancarın privaron espadalardan cirucci ile dordooni olduğu düşünülüyordu.Özellikle mayuri bir cesedin başında gösterildikten sonra.Yabancı forumlarda bu tarz tahminler vardı.Fakat sonra bu konu arada kaynayıp gitti.Çünkü sonraki sayı zangetsunun aslında bach olduğu açıklanmıştı.Bende biraz kurcaladığımda cenaze bölüğünün bu ikisini paketleyip götürdüğünü görmüştüm.Emri Szayel vermişti.Kesin gibiydi neredeyse.Öyle de çıktı.
Asıl sürpriz luppi ve charlotte oldu benim için.Belki onlarla bile sınırlı değildir.Frankeinstein olayına girileceği akon gözetledikten sonra hissettirilmişti zaten ama luppi gibi küle dönmüş birisi de pek o kapsama girmiyor.Mayuri ne yaptı kim bilir
Bu arada Ulqinin ikinci salınımında Segunda Etapa " Diriliş " olarak geçiyordu.Yoksa Mayuri bu olayın sırrını mı çözdü ?