Keşke bu açıklamayı görseydim. Mal gibi isshin hangi zaman diliminde shinigami oldu matsumoto ne zaman teğmen oldu falan diye düşündüm senelerceBu konuya Kubo'nun bir cevabı olmuş. İkisi de eski kaptanlarını fark ettiler ancak temas kurmalarının herkese sıkıntı çıkaracağını düşünerek onu görmezden geldiler.
Vaizardların amacı Aizen ile yüzleşmek. Bu nedenle Karakura Savaşı'na kadar beklediler ve hazırlandılar. Beklerken de kendileri gibi Vaizard olduğunu düşündükleri İçigo'yu fazladan bir güç olarak taraflarına çekmeyi denediler. Urahara İşşin'e İçigo ile temasa geçeceklerini ve Aizen ile yapılacak büyük savaşı beklediklerini söyledi.Vaizardlar neden İchigo'yu gruplarına katmak istedi? Bize İchigo'yu almak istemelerinin sebebini söylemediler.
Sadece almak istediklerini ve kendilerinden olduğunu söylediler.
Aizen'den intikam almak için mi İchigo'yu istediler? Ki İchigo'nun ilk defa Vaizardların mekanına gittiğinde yaşananlara bakılırsa bence de bu yüzden. Ama İchigo'nun işe yarar biri olduğunu nereden biliyordular sorusu geliyor bu sefer.
Bu arada Vaizardlar seride harcandı. Gruptan 4 kişi eski kaptan,3 kişi eski teğmen, 1 kişi de Kido bölüğü yardımcısı mı ne. Ama TYBW arkta 2 tane vaizard kaptanı tek sternritterden dayak yedi. Gitti o adamı da Renji dövdü.
Kaptanlar= bankai+hollowlaşma+yüzyılların tecrübesi
Renji= ruh sarayında birkaç gün kalma
Çok yanlış yapıldı reislere.
Rukia Ichigo'nun ışığıdır. Karısı olmaktan fazlası yani. Ama Rukia ile Renji de dosttur her ne kadar Renji'nin hisleri farklı olsa da. Rukia yalnız çiçek. Kimsenin olmamalıydı.Renji’yi ben de sevmiyorum. Bu parazit yüzünden manga aleminin en çok yakışan çifti İçigo ve Rukia dost olarak kalmak zorunda kaldı.
Katılmıyorum..Rukia Ichigo'nun ışığıdır. Karısı olmaktan fazlası yani. Ama Rukia ile Renji de dosttur her ne kadar Renji'nin hisleri farklı olsa da. Rukia yalnız çiçek. Kimsenin olmamalıydı.
Şaşırmadım dsadasd Muhteşem bir sahne öncelikle çok severim. İchigo, Rukia sayesinde ailesini ve sevdiklerini korumayı başardı. Bu yüzden hep minnet duydu Rukia'ya. Rukia tam tersi onun hayatını mahvettiğini düşünse de Ichigo böyle düşünüyor. Kaldı ki böyle bir ima da hiç olmadı. Net şekilde Orihime'nin Ichigo'ya Renji'nin de Rukia'ya hisleri var diyebiliriz sadece. Bence onun da gereği yoktu ya neyseKatılmıyorum..
Ayrıca Renji ibişine ve Renji ibişini yaratan Kubo reyize lanet olsun.
Renji adamdır bir daha duymayayım. Kız için ölümü göze aldı kaptanına kıyma bile oldu yani kızı haketmişti.İchigo boşuna fırlatıp atmıyor.Renji diyip geçme saç stili dövmeleri yarı çıplak hali falan one piecede olsa 10 Law etkisi yaratırdı çok hayranı vardı o açıdan bir zamanlar.Renji’yi ben de sevmiyorum. Bu parazit yüzünden manga aleminin en çok yakışan çifti İçigo ve Rukia dost olarak kalmak zorunda kaldı.
Orihime ile Sado'yu bağlasaydı her şey çözüme kavuşacaktı. Renji de onlarca yıldır tanıdığı kardeşi gibi sevdiği insanın mutluluğuyla daha mutlu olacaktıŞaşırmadım dsadasd Muhteşem bir sahne öncelikle çok severim. İchigo, Rukia sayesinde ailesini ve sevdiklerini korumayı başardı. Bu yüzden hep minnet duydu Rukia'ya. Rukia tam tersi onun hayatını mahvettiğini düşünse de Ichigo böyle düşünüyor. Kaldı ki böyle bir ima da hiç olmadı. Net şekilde Orihime'nin Ichigo'ya Renji'nin de Rukia'ya hisleri var diyebiliriz sadece. Bence onun da gereği yoktu ya neyse
Ya içigo olmasa kılını kıpırdatmayacak itin teki Renji Hüü kanunlar hüüRenji adamdır bir daha duymayayım. Kız için ölümü göze aldı kaptanına kıyma bile oldu yani kızı haketmişti.İchigo boşuna fırlatıp atmıyor.Renji diyip geçme saç stili dövmeleri yarı çıplak hali falan one piecede olsa 10 Law etkisi yaratırdı çok hayranı vardı o açıdan bir zamanlar.