Kubo röportaj vermiş. Bana göre önemli olan kısımları paylaşıyorum. İsteyen arkadaşlar tamamını izleyebilir.
Kubo: Kafamda mangayı 15 yılda bitirmeye karar vermiştim. Son arc da o kadar karakter ortaya çıktı ki mangada birçok savaş sahnesini yapamadım. Mümkün olduğunca bu sahnelerin animeye eklenmesine yardımcı olmayı umuyorum.
Soru: En çok ne için heyecanlısın ?
Kubo: Yhwach ve Yamamato arasındaki savaş. Gördüğüm kadarıyla savaş sahnesi harika gözüküyor. Bu herkesin dört gözle bekleyeceği bir şey ve daha önce söylediğim gibi birçok savaş sahnesi mangada kesildi. Bütün karakterler için tasarım ve savaş fikirlerimi paylaştım. Stüdyonun bu fikirleri iyi kullanacağını düşünüyorum.
Soru: Animenin yapım sürecinde bulundun mu ?
Kubo: Sürecin her aşamasında bulundum. Genellikle diğer adaptasyonlarda burnumu çok fazla sokmam. Onların işini elinden alıyormuşum gibi hissederim ama bu sefer benim katkım, hayranların eğlencesine katkıda bulunacak diye düşünüyorum. Elimden geldiğince yardım ediyorum. Taguchi(direktör) ve Hiramatsu(senaryo yazarı) ikisi de serinin ana düşüncesini anlıyor. Bu da benim işimi hafifleştiriyor.