Kesin Ichigo'ya verecek, Death Battle'a gıcık bu. Goku orada Superman'a kaybettiğinden beri her videonun tersini yapıyor. Ağır DB wanker olur zira kendisi. DBde Naruto aldığı için burada tersini yapacak yine.
Müziklerine ayrı efektlerine ayrı fan servis karakter ve aksiyonlarına ayrı hastayız.Yeni trailer gelmiş sanırım 6 gün önce:
İlaç gibi gelecek bünyeye.Müziklerine ayrı efektlerine ayrı fan servis karakter ve aksiyonlarına ayrı hastayız.
Animasyon benim istediğim gibi gelmedi bana görüntü iyi ama akıcılık eskisi gibi olmayabilir. :/ Yeni dönem animelerin genel sorunu gerçi bu.Yeni trailer gelmiş sanırım 6 gün önce:
Gereksiz, fazla parlak efektler olmasın; en büyük dileğim bu.Animasyon benim istediğim gibi gelmedi bana görüntü iyi ama akıcılık eskisi gibi olmayabilir. :/ Yeni dönem animelerin genel sorunu gerçi bu.
Fragmanı görünce nickimi Ichigo Kurosaki yapdım geldiYeni trailer gelmiş sanırım 6 gün önce:
yaşadığım sürece bunu yapmanıza göz yumamamFragmanı görünce nickimi Ichigo Kurosaki yapdım geldi