Mangasını en baştan okuyabileceğim site var mı?
Bura renksiz.Mangasını en baştan okuyabileceğim site var mı?
Mangasını en baştan okuyabileceğim site var mı?
Teşekkürler . Baştan okuyacağım bir karakter gördüm onu bulana kadar
Baştan sona Türkçe çevirdiler burada. Çevirisi nasıl bilmiyorum ama tam kontrol etmek gerek farklı bir seriyi okuyorum bu siteden.
Hangisi ? Animesini izle manga çevirileri tam değil çünkü bir kısmı yok.Teşekkürler . Baştan okuyacağım bir karakter gördüm onu bulana kadar
Bir grup baştan sona çevirdi bu yılın başında Türkçe çevirisi tam şu an ama çeviriyi kontrol etmedim dediğim gibi iyi midir bilemiyorumHangisi ? Animesini izle manga çevirileri tam değil çünkü bir kısmı yok.
Edit. Şu an fark ettim 227den 287ye atlıyor ama bu 60 bölüm dışında tüm bölümler varmış.
Baştan sona Türkçe çevirdiler burada. Çevirisi nasıl bilmiyorum ama tam kontrol etmek gerek farklı bir seriyi okuyorum bu siteden.
Animesini izledim biraz sıkıldım. Genel olarak anime izleyemiyorum sıkıcı geliyor . Karakteri bilmiyorum instagramda gördümHangisi ? Animesini izle manga çevirileri tam değil çünkü bir kısmı yok.
Dediğim gibi 60 bölüm bir kısmı yok mecbur ingilizce okursun o zaman.Animesini izledim biraz sıkıldım. Genel olarak anime izleyemiyorum sıkıcı geliyor . Karakteri bilmiyorum instagramda gördüm
Dediğim gibi 60 bölüm bir kısmı yok mecbur ingilizce okursun o zaman.