Hayami sensei devam eder ya.Aizen'in seslendirmeni de değişmez umarım O adamın naruhodo diyişi geliyor hep aklıma.
Hayami sensei devam eder ya.Aizen'in seslendirmeni de değişmez umarım O adamın naruhodo diyişi geliyor hep aklıma.
Olamaz. İchigo'nun annesini Juha Bach özümsüyor. Ölen tüm Quincyleri hatta.Onu bende biliyom öldüya kadın Neliel olarak yenidenmi doğdu diye düşündüm, zaten bu velet nedense hiç sebepsiz pek seviyodu İchigoyu bide uyanış sahnesi annesinin babasını kurtardığı sahneye çok benziyor.
Safkan olmayan tün quincyleri diyelim.Olamaz. İchigo'nun annesini Juha Bach özümsüyor. Ölen tüm Quincyleri hatta.
Yok, Juha Bach'ın yaptığı şu seçimden (ausscheren mi neydi ismi) bahsetmiyorum. Ölen tüm Quincyler, Juha Bach'a geri dönüyordu ya. Bu yüzden İchigo'nun annesi de Juha Bach'a geri dönmüştür. Bir hollow olduğunu veya Ss'de yeniden doğduğunu sanmıyorum.Safkan olmayan tün quincyleri diyelim.
Hee haklısın.SS de doğan quincy hatırlamıyorum ben zati.Yok, Juha Bach'ın yaptığı şu seçimden (ausscheren mi neydi ismi) bahsetmiyorum. Ölen tüm Quincyler, Juha Bach'a geri dönüyordu ya. Bu yüzden İchigo'nun annesi de Juha Bach'a geri dönmüştür. Bir hollow olduğunu veya Ss'de yeniden doğduğunu sanmıyorum.
Ben İngilizce okumuştum,hiç Türkçe çeviri yoktu.Arkadaşlar bleach Türkçe manga okuyabilecegim bir yer varmı indirmede olur
en baştan mıArkadaşlar bleach Türkçe manga okuyabilecegim bir yer varmı indirmede olur
Anime finalinden sonra ki arc veya arclaren baştan mı